reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Nie dopinam spodni....masakra. Stare ciążowe za duże, nie mam kiedy wyskoczyć do sklepu po nowe. Jak mnie rodzina w sukience zobaczy to od razu się zorientują bo ja w kieckach to tylko jak w poprzedniej ciąży byłam chodziłam. Nie chce na razie nic nikomu mówić, chce poczekać na wizytę u lekarza żeby wiedzieć czy wszystko OK.
Nie mam się w co ubrać dzisiaj....a grill u nas po południu....wpadłam w lekką panikę :p
Jato zakladalam spodnie ale ich nie zapinalam i zaciagnelam dluzsza bluzke i bylo lux:D
@KikaRika witaj w marcowkach:D fajnie, ze dolaczylas:D ja jestem ze styczniowych mam 2015:D wiec jest nas więcej:D

reklama
Nie dopinam spodni....masakra. Stare ciążowe za duże, nie mam kiedy wyskoczyć do sklepu po nowe. Jak mnie rodzina w sukience zobaczy to od razu się zorientują bo ja w kieckach to tylko jak w poprzedniej ciąży byłam chodziłam. Nie chce na razie nic nikomu mówić, chce poczekać na wizytę u lekarza żeby wiedzieć czy wszystko OK.
Nie mam się w co ubrać dzisiaj....a grill u nas po południu....wpadłam w lekką panikę :p
To rozepnij guzik i włóż dłuższą bluzkę [emoji3] u mnie mama się zorientowała ze jestem jak zaproponowała mi kawę [emoji14] a ja mówię nie mam ochoty.a kocham kawę i piłam codziennie 2[emoji4] a chciałam nie mówić szybko, no niestety moja mama to detektyw [emoji3]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Też nie chciałam na razie mówić, ale dziadek juz wie to mamie tez powiem jak wróci. Chcialam do wizyty poczekać a wizyta 4 sierpnia. Może w pon uda mi się dostać gdzie indziej. No i jednak jakiś brzuch chyba mam, chociaz spodnie mi spadają na razie.

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj jadę na grilla do rodziny, mam nadzieję, że nie złapią mnie jakieś niezapowiadane mdłości ;< ostatnio coraz więcej zapachów mnie drażni. Już i tak będę musiała pocisnąć ściemę dlaczego nie pije ;p

U mnie w rodzinie wiedza wszyscy w sensie rodzice i rodzenstwo ale wynika to z tego ze mielismy inseminacje i kazdy wiedzial kiedy wyniki itd. Nikomu innemu nie mowimy czekamy do wizyty 1 sierpnia. :)
Tak czytam wasze posty i stwierdzam ze strasznie duuuuuzo piszecie. Ale to dobrze bo jak sie czyms martwie to Was czytam i sie smieje ja z objawow to tylko bol piersi dosc duzy i sennosc. Terrmin mam z mies. Na 28 marca.. :) ale zobaczymy co lekarz powie. :)

U mnie w rodzinie wiedza wszyscy w sensie rodzice i rodzenstwo ale wynika to z tego ze mielismy inseminacje i kazdy wiedzial kiedy wyniki itd. Nikomu innemu nie mowimy czekamy do wizyty 1 sierpnia. :)
Tak czytam wasze posty i stwierdzam ze strasznie duuuuuzo piszecie. Ale to dobrze bo jak sie czyms martwie to Was czytam i sie smieje ja z objawow to tylko bol piersi dosc duzy i sennosc. Terrmin mam z mies. Na 28 marca.. :) ale zobaczymy co lekarz powie. :)
Czytaj czytaj nasze posty na poprawe humoru moze znajdzuesz moj post o dawnej klientce ze sklepu:D ubaw po pachy

Str 94 post 931:D

Ja dzisiaj jadę na grilla do rodziny, mam nadzieję, że nie złapią mnie jakieś niezapowiadane mdłości ;< ostatnio coraz więcej zapachów mnie drażni. Już i tak będę musiała pocisnąć ściemę dlaczego nie pije ;p
Powiedz ze ostatnio tak się upilas że masz awersje[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z Wami.
Termin ostatniej miesiączki to 19.06, przewidywany termin porodu to 26- 27 marca, zależy czy liczony od daty @ czy owulacji.. Jestem 4 dni po spodziewanym terminie @ i 2ch testach pozytywnych. Na lekarza za wczesnie.
Jestem lutowa mamusią 2015
Próbowałam Was nadrobić ale za dużo stron natworzyłyście ;)
Ostatnia @ tak samo jak u mnie ;) a robilas moze bete sobie?

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry