Mam nadzieję że u mnie też. Tylko te wspomnienia nie dają normalnie funkcjonować. Dobrze ze poniedziałek bliskoMnie tez pobolewa i wszystko jest ok
reklama
Dziewczynki poczytalam trochę majonez możemy jeść bezpiecznie jajka w nim są albo pssteryzowane a najczęściej suszone inaczej by nie był trwały. wini...y Napewno suszone i bezpieczne. A serki turki z mleka pasteryzowanego są czyli można. Fety dziś szukałam kupiłam arl.. Też mleko pasyeryzowane. Więc wcinam dziś grecką
G
goszczaca
Gość
Musisz wytrzymac jeszcze dwa dni, albo na IP. To my mozemy jesc pasteryzowane czy niepasteryzowane.Dziewczynki poczytalam trochę majonez możemy jeść bezpiecznie jajka w nim są albo pssteryzowane a najczęściej suszone inaczej by nie był trwały. wini...y Napewno suszone i bezpieczne. A serki turki z mleka pasteryzowanego są czyli można. Fety dziś szukałam kupiłam arl.. Też mleko pasyeryzowane. Więc wcinam dziś grecką
LizkaELIZKA
Moderatorka
U nas ciężko znaleźć niepasteryzowane sery itd. To raczej francuskie sery i raczej we Francji.
Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Fanka BB :)
@Niieszka- wszystko będzie dobrze zobaczysz.
Ja we wtorek mam wizytę na 16.30 ciekawe czy już usłyszę serduszko[emoji7][emoji7][emoji7] czuję się świetnie,rano tylko chwilowe mdłości. Kurcze cały czas mi w głowie te bliźniaki, mąż mówi , żebym nawet tak nie myślała.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja we wtorek mam wizytę na 16.30 ciekawe czy już usłyszę serduszko[emoji7][emoji7][emoji7] czuję się świetnie,rano tylko chwilowe mdłości. Kurcze cały czas mi w głowie te bliźniaki, mąż mówi , żebym nawet tak nie myślała.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No i dobrze że pojechałaś! Będziesz spokojna przynajmniej. A do poniedziałku jak polezysz to szybko zleciDziewczyny, pojechałam wczoraj do szpitala, przyjęli mnie, jak na złość przy badaniu nic śluzu nie było, zero krwi czy innych nieprawidłowości, dzidzia rośnie, ma już 12mm. ;-) Wygląda że wszystko ok ale chcą mnie tu trzymać do poniedziałku na obserwację.
Nie możemy niepasteryzowanegoMusisz wytrzymac jeszcze dwa dni, albo na IP. To my mozemy jesc pasteryzowane czy niepasteryzowane.
Ale znaleźć coś w sklepie z mleka niepasteryzowanego to sztuka. Więc czemu nie jeść fety np. Trzeba sobie tylko darować swojskie mleczko i przetwory z niego. Surowe jajka i surowe mięso owoce morza. myć owoce a resztę można wcinac spokojnie i majonez i fete i inne turki.Nie możemy niepasteryzowanego
mimi8334
Fanka BB :)
Dobrze,ze nie lubię majonezu i mam problem z głowyDziewczynki poczytalam trochę majonez możemy jeść bezpiecznie jajka w nim są albo pssteryzowane a najczęściej suszone inaczej by nie był trwały. wini...y Napewno suszone i bezpieczne. A serki turki z mleka pasteryzowanego są czyli można. Fety dziś szukałam kupiłam arl.. Też mleko pasyeryzowane. Więc wcinam dziś grecką
reklama
Na izbę nie lecę bo dziś jest lepiej a do poniedziałku blisko. A jeśli odpukac już się stało to się nie odstanie. Piersi bolą żadnych plamien więc rozsądek mówi że raczej ok. A że panikuje... No panikujeMusisz wytrzymac jeszcze dwa dni, albo na IP. To my mozemy jesc pasteryzowane czy niepasteryzowane.