reklama
Dziewczynki!!!!!
Moje Malenstwo Kochane zyje!!! Serduszko pieknie bije!!! Uroslo od pieniadzialku ) ma 1,85cm to 8t2d
Jestem prze prze szczesliwa!!
Ciaza dalej zagrozona ale wiem ze moje Kochane Sloneczko zyje
Dziekuje Wam bardzo za wsparcie!!! :* <3
Moje Malenstwo Kochane zyje!!! Serduszko pieknie bije!!! Uroslo od pieniadzialku ) ma 1,85cm to 8t2d
furciaczek
Fanka BB :)
Cudowne wieściDziewczynki!!!!!
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie wiesz jak się cieszę, czekałam na takie dobre nowiny!Dziewczynki!!!!!
LizkaELIZKA
Moderatorka
Molly_88 super!
Powodzenia na wizytach.
Ja mam dziś gości. Rodzina przyjeżdża. Obiad zamówiłam, ciasto kupiłam i spokój.
Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia na wizytach.
Ja mam dziś gości. Rodzina przyjeżdża. Obiad zamówiłam, ciasto kupiłam i spokój.
Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Doti306
Fanka BB :)
Molly super będzie dobrze. Twarde sztuki jesteście.
Ja dziś rano pojechałam zrobić badanie na tsh kontrolne by mieć jakieś aktualne z ciąży, bo mam świeże ale wtedy jeszcze nie byłam w ciąży. Ciekawe jak bardzo wyniki będą się różniły. Poza tym porażka tak na czczo bo mdłości są i niczym nie można było zagryzc, jak wróciłam zjadłam kilka kulek winogrona i spróbowałam zasnąć ale ciężko. Musze jakiejś zupy na gotować bo z jedzeniem kiepsko plus te zęby.
Ja dziś rano pojechałam zrobić badanie na tsh kontrolne by mieć jakieś aktualne z ciąży, bo mam świeże ale wtedy jeszcze nie byłam w ciąży. Ciekawe jak bardzo wyniki będą się różniły. Poza tym porażka tak na czczo bo mdłości są i niczym nie można było zagryzc, jak wróciłam zjadłam kilka kulek winogrona i spróbowałam zasnąć ale ciężko. Musze jakiejś zupy na gotować bo z jedzeniem kiepsko plus te zęby.
reklama