reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Jeśli ktoś nie ma mdłości to mu zazdroszczę z całego serca :wink:
W pierwszej ciąży miałam ale duuuuuzo mniejsze i dalo się żyć a teraz masakra :(

reklama
Dziewczynki!!!!!
Moje Malenstwo Kochane zyje!!! Serduszko pieknie bije!!! Uroslo od pieniadzialku :)) ma 1,85cm :) to 8t2d ;)
Jestem prze prze szczesliwa!!
Ciaza dalej zagrozona ale wiem ze moje Kochane Sloneczko zyje :)
Dziekuje Wam bardzo za wsparcie!!! :* <3
Cudowne wieści :)

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki!!!!!
Moje Malenstwo Kochane zyje!!! Serduszko pieknie bije!!! Uroslo od pieniadzialku :)) ma 1,85cm :) to 8t2d ;)
Jestem prze prze szczesliwa!!
Ciaza dalej zagrozona ale wiem ze moje Kochane Sloneczko zyje :)
Dziekuje Wam bardzo za wsparcie!!! :* <3
Nawet nie wiesz jak się cieszę, czekałam na takie dobre nowiny! :)

Molly_88 super! :)

Powodzenia na wizytach.

Ja mam dziś gości. Rodzina przyjeżdża. Obiad zamówiłam, ciasto kupiłam i spokój.

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Molly super będzie dobrze. Twarde sztuki jesteście.
Ja dziś rano pojechałam zrobić badanie na tsh kontrolne by mieć jakieś aktualne z ciąży, bo mam świeże ale wtedy jeszcze nie byłam w ciąży. Ciekawe jak bardzo wyniki będą się różniły. Poza tym porażka tak na czczo bo mdłości są i niczym nie można było zagryzc, jak wróciłam zjadłam kilka kulek winogrona i spróbowałam zasnąć ale ciężko. Musze jakiejś zupy na gotować bo z jedzeniem kiepsko plus te zęby.

Współczuję wam też z tymi mdłościami ja miałam w obydwu spokój. W trzeciej minimalne [emoji4] ja od dzisiaj już nie pracuje wiec mam długi urlop i się ciesze[emoji3]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry