reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2018

Będę teraz nerwowo odliczać. Czekają mnie badania analityczne.. jak zobaczyłam ile to oszalałam hehe na kilka razy chyba pójdę bo krwi mi zabraknie haha [emoji13]

No i obowiązkowo czeka mnie wizyta u neurologa- niestety leczę się przewlekle. Na szczęście w sobotę będę już działać w tym temacie. Póki co ginekolog potwierdziła ze wszystko w porządku z maleństwem [emoji173]️
Witamyyy :)

reklama
Jest fasolka na odpowiednim miejscu [emoji4] całe 7 mm szczęścia [emoji7]
1500487391-aaaaaa.jpeg
1500487396-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczna fasolka ❤️

Babka obok mnie jadła 7 daysa ale mam ochotę [emoji14] na pierogi tez każdego rodzaju mniam...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
My przechodziliśmy koło pierogarni ale maja tam pierogi różniaste pieczone w piecu i w Weekend mamy tam iść i już mi się one tylko marza,z kapusta i grzybami :p

Ja tez mam co chwile różne zachcianki.Gdzies przeczytałam o kluskach na parze z jagodami i słodka śmietanka.Myślałam już tylko o babcinych pierogach z jagodami i śmietana do tego.Dzisiaj się ich dzisiaj obiadlam.A rano na targowisku zachciało mi się na kolacje fasolki szparagowej z bułka tarta.Wlasnie czekam głodna jak wilk na nią

Ale mi smaka narobiłyście :) Ja mam słabość do Big Maca. Na szczęście nie dowożą bo ciężko by się było oprzeć :p

Ja zawsze dużo jadłam a i tak 50 kg wagi, blyskawiczna przemiana materii chociaz w ciąży przytyje na to liczę :)

Mnie tez czasami zaboli na dole, ale czytałam że to normalne kolezanki tak tez miały a sa po udanych ciążach.

Dobra idę robić tosty z serem i pomidorem :)

Ja dziś zgrzeszylam. Po kilku miesiącach abstynencji od maca dziś nie wytrzymalam. Ależ sie obzarlam nieprzyzwoicie. Bigmac Royal i fryty. A problem z waga mam trochę... Tzn ważyłam 84kg przy 173cm w najgorszym momencie , kijki i dieta zjechalam do 69, teraz w piątym tygodniu 72 a dziś koniec szóstego i 73,5 Będę sloniem

reklama
Tak piszecie o jedzeniu, a mnie glowa i dziąsła w gratisie bolą;( jeszcze krwawia i czuję ropny posmak w buzi. Skąd. Nie wiem. :( jutro dzwonie do dentysty mam nadzieje, ze nie jesr na urlopie.

Współczuje :( Ale ja jeszcze tydzień temu też mialam dziwny problem z dziąsłem napuchło i delikatne dotknięcie i krew się lała jadłam przez tydzień lewą stroną. Miałam po aparacie ortodontycznym retainer na zębach i jakoś mi naciskał na dziąsło ale to musiało mieć też związek z ciążą bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Zdjęli retainer popłukałam salviasept i jest dobrzeb i u Ciebie też będzie dobrze! Trzeba przetrzymać.

Do góry