G
goszczaca
Gość
Tak piszecie o jedzeniu, a mnie glowa i dziąsła w gratisie bolą;( jeszcze krwawia i czuję ropny posmak w buzi. Skąd. Nie wiem. jutro dzwonie do dentysty mam nadzieje, ze nie jesr na urlopie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się na razie z zakupami wstrzymuję, jeśli będzie dziewczynka będę miała bardzo dużo rzeczy po siostrzenicy, bo dopiero była taką małą kruszynką jeśli będzie chłopiec to wtedy będę kupowałaA Ja oglądałam śpioszki[emoji2] Ale cudne już bym coś zamówiła.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wszystko po synku oddałam siostrzenicy,bo synusia będzie mieć. A dla córki trzeba będzie kupić sukieneczki[emoji7] [emoji7] [emoji7]ja się na razie z zakupami wstrzymuję, jeśli będzie dziewczynka będę miała bardzo dużo rzeczy po siostrzenicy, bo dopiero była taką małą kruszynką jeśli będzie chłopiec to wtedy będę kupowała
Ja ugotowałam leczo - dobre było. Pojadłam owoców i jogurt. O dalej mi się chce jeść. A zgaga mnie męczy od rana[emoji58]Ja dzisiaj mam apetyt na szpinak, zrobiłam zapiekankę makaronowo szpinakową z mozzarellą...objadłam się tak że nie mogę się ruszać.
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Paracetamol moznaDziewczyny jaj jest z paracetamolwm w ciazy? Mozna brac. Bo nie pamietam.