reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Tak piszecie o jedzeniu, a mnie glowa i dziąsła w gratisie bolą;( jeszcze krwawia i czuję ropny posmak w buzi. Skąd. Nie wiem. :( jutro dzwonie do dentysty mam nadzieje, ze nie jesr na urlopie.

reklama
A Ja oglądałam śpioszki[emoji2] Ale cudne już bym coś zamówiła.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja się na razie z zakupami wstrzymuję, jeśli będzie dziewczynka będę miała bardzo dużo rzeczy po siostrzenicy, bo dopiero była taką małą kruszynką:) jeśli będzie chłopiec to wtedy będę kupowała:)

ja się na razie z zakupami wstrzymuję, jeśli będzie dziewczynka będę miała bardzo dużo rzeczy po siostrzenicy, bo dopiero była taką małą kruszynką:) jeśli będzie chłopiec to wtedy będę kupowała:)
Ja wszystko po synku oddałam siostrzenicy,bo synusia będzie mieć. A dla córki trzeba będzie kupić sukieneczki[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Ja dzisiaj mam apetyt na szpinak, zrobiłam zapiekankę makaronowo szpinakową z mozzarellą...objadłam się tak że nie mogę się ruszać.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj mam apetyt na szpinak, zrobiłam zapiekankę makaronowo szpinakową z mozzarellą...objadłam się tak że nie mogę się ruszać.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ugotowałam leczo - dobre było. Pojadłam owoców i jogurt. O dalej mi się chce jeść. A zgaga mnie męczy od rana[emoji58]

Po kebaba jechać mi się nie chciało to pochłonelam całą bagietke czosnkowa i 3 parówki z kurcząt. I jestem na styk najedzona. Coś bym jeszcze zmieściła hahah.straszneee tooo.

A ja bym zjadla pierogi ruskie o_O
Byl obchod. Byl jakis fajny lekarz. Zwiekszyl mi dawke kroplowek na skurcze w razie w jak mu powiedzialam ze mam co jakis czas skrzepy. I jeszcze jakies leki dorzucil.
Pytalam o te mdlosci co ustapilym powiedzial ze czasem progesteron tak dziala a czasem moze oznaczac klopoty z ciaza. Jutro rano mam usg to sie okaze czy z Dzidziem wszystko dobrze.

reklama
Co do ubranek to tez jeszcze nie kupuje póki płci nie będę znała ale ostatnio się skusiłam na 2 pary body.Nie mogliśmy się oboje powstrzymać :rolleyes2:

Załączniki

• IMG_1576.JPG
    IMG_1576.JPG
    948,5 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_1577.JPG
    IMG_1577.JPG
    887,7 KB · Wyświetleń: 66
Do góry