reklama
Tzn pracuje w kosmetykach ale mam kurs zrobiony z manicure hybrydowego i będę przyjmowała w domu Panie[emoji4]Ech, rozumiem Cię bo ja też nie mam umowy o prace. To dobrze ze udało Ci się to tak załatwić
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
O to super sprawa. Sama będziesz decydowala kiedy czujesz się na siłach pracować. Ja jestem szkoleniowcem i mam gorzej bo jak zdecyduje się na dane szkolenie to przez 15 dni muszę być dyspozycyjna:/ od sierpnia miałam zacząć pracę na umowę o pracę i strasznie się z tego cieszyłam, a tu niespodzianką - dzidzia ale i tak strasznie się ciąż cieszeTzn pracuje w kosmetykach ale mam kurs zrobiony z manicure hybrydowego i będę przyjmowała w domu Panie[emoji4]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety też mam zachcianki na fast food. Przed ciążą jadłam raz na ruski rok:/Ajjj ale bym zjadła kebaba
Ewarut
Fanka BB :)
Ale robicie smaka [emoji3] jeden kebab nie zaszkodzi raz na dwa miesiące. Co innego tylko tym się odżywiać.Niestety też mam zachcianki na fast food. Przed ciążą jadłam raz na ruski rok:/
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mimi8334
Fanka BB :)
Ja tez mam co chwile różne zachcianki.Gdzies przeczytałam o kluskach na parze z jagodami i słodka śmietanka.Myślałam już tylko o babcinych pierogach z jagodami i śmietana do tego.Dzisiaj się ich dzisiaj obiadlam.A rano na targowisku zachciało mi się na kolacje fasolki szparagowej z bułka tarta.Wlasnie czekam głodna jak wilk na nią
Jak Yoko dorsze gdzieś jagody robie makaron z jagodami i śmietanką ! MmmmJa tez mam co chwile różne zachcianki.Gdzies przeczytałam o kluskach na parze z jagodami i słodka śmietanka.Myślałam już tylko o babcinych pierogach z jagodami i śmietana do tego.Dzisiaj się ich dzisiaj obiadlam.A rano na targowisku zachciało mi się na kolacje fasolki szparagowej z bułka tarta.Wlasnie czekam głodna jak wilk na nią
reklama
Jak dorwę gdzieś jagody robie makaron z jagodami i śmietanką ! Mmmm