AnetaManiak
Fanka BB :)
MOJE 2.5cm szczęścia!!!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może organizm wiedział co robi, bo dość długo męczyło mnie przeziębienie a jak u Ciebie?Jak masz ochote na cebule to jedz na potege! cebula to naturalny antybiotyk i jak bedziesz ja jadla czesto to zadne infekcje tak powszechne w ciazy Cie nie dopadna ,) no i na zabki zdrowe
Witamy nową marcową mamę ja jestem też w pierwszej ciąży i jeszcze nie myślałam o szczepieniach ale chętnie przeczytam opinie mam, które mają już dzieciWitam serdecznie wszystkie przyszłe mamy! Nazywam się Ewelina i jestem pierwszy raz w ciąży. To 7 tydzień. Jak niektóre z Was pisały to dziwne uczucie jakby to nie o mnie chodziło mimo że już widziałam bijące serduszko Moja pierwsze wizyta nie była do końca bezproblemowa okazało się ze mam krwiaka i muszę brać luteine. Lekarz uspokoił że to częste na początku ciąży podobno co 4-5 kobiecie się przytrafia. Wierzę, że się wchłonie. Nie mam żadnych plamień. Jestem dobrej myśli.
Mój termin to 7 marzec
Życzę Wam Drogie Panie żeby było wszystko w porządku!
Zaczynam pomału się interesować głównie kwestią szczepienia niemowlęcia zaraz po urodzeniu. Jakoś jestem przeciwna. A co Wy o tym sądzicie?
Pozdrawiam!
Ewelina
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy! Nazywam się Ewelina i jestem pierwszy raz w ciąży. To 7 tydzień. Jak niektóre z Was pisały to dziwne uczucie jakby to nie o mnie chodziło mimo że już widziałam bijące serduszko Moja pierwsze wizyta nie była do końca bezproblemowa okazało się ze mam krwiaka i muszę brać luteine. Lekarz uspokoił że to częste na początku ciąży podobno co 4-5 kobiecie się przytrafia. Wierzę, że się wchłonie. Nie mam żadnych plamień. Jestem dobrej myśli.
Mój termin to 7 marzec
Zaczynam pomału się interesować głównie kwestią szczepienia niemowlęcia zaraz po urodzeniu. Jakoś jestem przeciwna. A co Wy o tym sądzicie?
Pozdrawiam!
Ewelina
Ale piękne zdjęcie
Piękne 2,5 cm szczęścia
MOJE 2.5cm szczęścia!!!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy! Nazywam się Ewelina i jestem pierwszy raz w ciąży. To 7 tydzień. Jak niektóre z Was pisały to dziwne uczucie jakby to nie o mnie chodziło mimo że już widziałam bijące serduszko Moja pierwsze wizyta nie była do końca bezproblemowa okazało się ze mam krwiaka i muszę brać luteine. Lekarz uspokoił że to częste na początku ciąży podobno co 4-5 kobiecie się przytrafia. Wierzę, że się wchłonie. Nie mam żadnych plamień. Jestem dobrej myśli.
Mój termin to 7 marzec
Pozdrawiam!
Ewelina
Ja wszystkie dzieci szczepilam i chyba tez będęjeszcze się w sumie tym nie interesowałam, ale póki co jednak jestem za szczepieniami.