reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

1500445096-aaaaaa.jpeg

MOJE 2.5cm szczęścia!!!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak masz ochote na cebule to jedz na potege! :) cebula to naturalny antybiotyk i jak bedziesz ja jadla czesto to zadne infekcje tak powszechne w ciazy Cie nie dopadna ,) no i na zabki zdrowe ;)
może organizm wiedział co robi, bo dość długo męczyło mnie przeziębienie ;) a jak u Ciebie?

@nadalka mam nadzieję, że się za tydzień pojawi się Maleństwo, może faktycznie przesunęła Ci się owulacja?

@Sasanka87 musi być dobrze, wszystkie trzymamy kciuki, plus masz jeszcze wsparcie z góry ;)

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy! Nazywam się Ewelina i jestem pierwszy raz w ciąży. To 7 tydzień. Jak niektóre z Was pisały to dziwne uczucie jakby to nie o mnie chodziło mimo że już widziałam bijące serduszko :) Moja pierwsze wizyta nie była do końca bezproblemowa okazało się ze mam krwiaka i muszę brać luteine. Lekarz uspokoił że to częste na początku ciąży podobno co 4-5 kobiecie się przytrafia. Wierzę, że się wchłonie. Nie mam żadnych plamień. Jestem dobrej myśli.

Mój termin to 7 marzec :)

Życzę Wam Drogie Panie żeby było wszystko w porządku!

Zaczynam pomału się interesować głównie kwestią szczepienia niemowlęcia zaraz po urodzeniu. Jakoś jestem przeciwna. A co Wy o tym sądzicie?

Pozdrawiam!

Ewelina
Witamy nową marcową mamę:) ja jestem też w pierwszej ciąży i jeszcze nie myślałam o szczepieniach ale chętnie przeczytam opinie mam, które mają już dzieci:)

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy! Nazywam się Ewelina i jestem pierwszy raz w ciąży. To 7 tydzień. Jak niektóre z Was pisały to dziwne uczucie jakby to nie o mnie chodziło mimo że już widziałam bijące serduszko :) Moja pierwsze wizyta nie była do końca bezproblemowa okazało się ze mam krwiaka i muszę brać luteine. Lekarz uspokoił że to częste na początku ciąży podobno co 4-5 kobiecie się przytrafia. Wierzę, że się wchłonie. Nie mam żadnych plamień. Jestem dobrej myśli.

Zaczynam pomału się interesować głównie kwestią szczepienia niemowlęcia zaraz po urodzeniu. Jakoś jestem przeciwna. A co Wy o tym sądzicie?

Pozdrawiam!

Ewelina

jeszcze się w sumie tym nie interesowałam, ale póki co jednak jestem za szczepieniami.

Pozdrawiam!

Ewelina

Witaj :). Zdecydowanie przeciwna. Nie tylko po urodzeniu, ale w ogóle.

reklama
Do góry