Lido
Zaangażowana w BB
Ciąża trzecia. Jeden synek 5 lat.Pytanie głównie do dziewczyn, które nie mają suwaczków: czy macie już dzieciątka, czy to Wasza pierwsza ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciąża trzecia. Jeden synek 5 lat.Pytanie głównie do dziewczyn, które nie mają suwaczków: czy macie już dzieciątka, czy to Wasza pierwsza ciąża?
Gratuluję serdecznieJestem już po wizycie. Wszystko jest dobrze. Jest serduszko widziałam i słyszałam6t3d. Termin 9-10 marzecCieszę się ogromnie. Rozmawiałam z panią dr o żelazie i magnezie i powiedziała żeby do 12 tygodnia nie przyjmować nic. Teraz tylko kwas foliowy. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To super. Ale chyba nas nie zostawisz co?Jestem już po wizycie. Wszystko jest dobrze. Jest serduszko widziałam i słyszałam6t3d. Termin 9-10 marzecCieszę się ogromnie. Rozmawiałam z panią dr o żelazie i magnezie i powiedziała żeby do 12 tygodnia nie przyjmować nic. Teraz tylko kwas foliowy. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem jestemTo super. Ale chyba nas nie zostawisz co?
Hej Kochana. Spokojnie w przeciągu tego tygodnia może się wszystko zmienić. To naprawdę wystarczy dzień czy dwa i się pojawi. A wiesz kiedy miałaś owulacje???Hej. Miałam wczoraj wizytę. Niestety puste jajo przy 5+6. Jeszcze z tydz w czwartek powtórka ale myślę, że to już tylko formalność i przyjdzie nam się pożegnać.
nadalka dokładnie tak jak napisała Aneta.Moze owulacja wyszła później .Trzeba do końca dobrej myśli bycHej Kochana. Spokojnie w przeciągu tego tygodnia może się wszystko zmienić. To naprawdę wystarczy dzień czy dwa i się pojawi. A wiesz kiedy miałaś owulacje???
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Miałam wczoraj wizytę. Niestety puste jajo przy 5+6. Jeszcze z tydz w czwartek powtórka ale myślę, że to już tylko formalność i przyjdzie nam się pożegnać.