AnetaManiak
Fanka BB :)
Ja mam jutro o 7.30 mam nadzieję, że serduszko dalej ładnie bije!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno daj nam znac od razuJa mam jutro o 7.30 mam nadzieję, że serduszko dalej ładnie bije!!
Napewno wszystko pieknie bije a Dzidzi rosnie trzymam kciuki :* daj znac po wizycieJa mam jutro o 7.30 mam nadzieję, że serduszko dalej ładnie bije!!
Raczej spożywcza mnie też niestety tak wzdyma [emoji4] i trzyma to wzięcie nawet po nocy. tez pokaże swój brzuszek może jutro[emoji14]no powiem szczerze, że wygląd jak starsza ciąża, ale podobno jak się już rodzilo to zawsze widać szybko przy kolejnej ciazy
Trzecia. ..[emoji3]Pytanie głównie do dziewczyn, które nie mają suwaczków: czy macie już dzieciątka, czy to Wasza pierwsza ciąża?
Oj nie wiem czy to wzdęcia mam tak juz ze 4 dniRaczej spożywcza mnie też niestety tak wzdyma [emoji4] i trzyma to wzięcie nawet po nocy. tez pokaże swój brzuszek może jutro[emoji14]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
mnie wzdęcia męczą od prawie tygodniaOj nie wiem czy to wzdęcia mam tak juz ze 4 dni