Niieszka tak jak dziewczyny pisały infekcje w ciąży są niestety częste a groźne są wtedy gdy nie są leczone. Więc w posiewie wyjdzie jakie to bakterie i lekarz da Ci leki, a do tego czasu pij dużo i jedz kwaśne rzeczy plus suszona żurawina. Będzie dobrze. Ja w pierwszej ciąży co chwila łapałam infekcje pochwy ale z dzieckiem wszystko było w porządku i żadnych komplikacji.
reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Dziewczyny wizytujące dzisiaj dajcie znać co tam u Was!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bananowiec
Zaangażowana w BB
@Niieszka zrób posiew a jak otrzymasz wyniki to od razu skontaktuj sie z gin. I tak jak radza dziewczyny staraj sie duzo pic i jedz żurawinę i spokojnie! Infekcje w ciąży niestety zdarzają sie czesto :/
@andzelika87 ja mam o 13 wizyte ale juz czuje podenerwowanie
Właśnie dziewczyny, ktore jeszcze dzis mialy miec wizytę odezwijcie sie
@andzelika87 ja mam o 13 wizyte ale juz czuje podenerwowanie
Właśnie dziewczyny, ktore jeszcze dzis mialy miec wizytę odezwijcie sie
trele-morele
Moderatorka
Widziałam moje maleństwo! Popłakałam się tam ze szczęścia, Maleństwo ma 0,4cm lekarka określiła, że jest to 6t1d i widziałam serduszko! z tych emocji prawie zapomniałam zapłacić xdd tak mi głupio ale mam nadzieje, że Ona rozumie ile to emocji ;D albo chociaż zapomni do następnego razu ;p
Myślę, że nie Ty pierwsza i nie ostatnia zapomnialabys zapłacić. To takie emocje, że szok mi jak dał posłuchać serduszka to taka ulgę poczułam wizytę miałam o 15 a do tej pory wspominam to słodkie bicie serduszkaWidziałam moje maleństwo! Popłakałam się tam ze szczęścia, Maleństwo ma 0,4cm lekarka określiła, że jest to 6t1d i widziałam serduszko! z tych emocji prawie zapomniałam zapłacić xdd tak mi głupio ale mam nadzieje, że Ona rozumie ile to emocji ;D albo chociaż zapomni do następnego razu ;p
Lido
Zaangażowana w BB
Nie martw się. Najważniejsze że zrobiłaś badania i wiesz że coś jest nie tak. Czasami infekcje lubią przebiegać bezobjawowo i to może być niebezpieczne. Koniecznie zrób posiew. Z mojego doświadczenia wiem, że są bardzo ważne. Dobrze, że lekarz Ci zlecił. To znaczy, że poważnie podchodzi do tematu i nie chce leczyć Cię w ciemno Będzie wszystko dobrze@andzelika87 , @Klayd, mam nadzieję, bo już fala łez poszła w poduszke, to te okropne hormony ;(
Klayd
Początkująca w BB
A propos wizyt i emocji Na mojej pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę miałam takie wysokie ciśnienie, że aż się pani doktor pytała, czy mam nadciśnienie
Teraz czekam spokojnie do 11 sierpnia, mam nadzieję, że będzie mi dane posłuchać bijącego serduszka.
Teraz czekam spokojnie do 11 sierpnia, mam nadzieję, że będzie mi dane posłuchać bijącego serduszka.
reklama
G
goszczaca
Gość
@Bananowiec uuu to przede mną dłuższe czekanie, chyba oszaleje. Juz odliczam godziny do wizyty, staram się nie stresować zebym z dzidzia nie oszalała