reklama
Niieszka
Początkująca w BB
Dodzwoniłam się do ginekologa, kazał zrobić posiew, oby było wszystko okNiieszka spokojnie, warto skontaktować się z ginekologiem, w ciąży infekcje pęcherza są niestety dość częste...
Edit: Staraj się dużo pić
G
goszczaca
Gość
Wizyte mam o 18.20 a ty?@andzelika87 tez odebralam dzis badania i mam nieliczne bakterie w moczu :/ ale w poprzedniej ciazy czesto mi sie to zdarzało i bylo ok, pewnie dostaniemy furagine tez wizytuje w czwartek, o ktorej masz wizytę?
@Molly_88 jesli krwawienie sie zmniejszylo to dobry znak jutro na pewno zrobią ci kontrolne usg i wszystko bedzie dobrze
Gratuluje wizytujacym serduszek i witam nowa marcoweczke
No u nas innej opcji nie ma. Musi byc dobrze.Dodzwoniłam się do ginekologa, kazał zrobić posiew, oby było wszystko ok
Klayd
Początkująca w BB
Dodzwoniłam się do ginekologa, kazał zrobić posiew, oby było wszystko ok
Wszystko będzie dobrze :* Koleżanka wspominała, że zażywała ziołowy urosept. Ale to wypadałoby skonsultować z lekarzem, jak już zrobisz posiew
furciaczek
Fanka BB :)
Ehhh widzę nie wiele się zmieniło w szpitalach jeśli chodzi o podejście do pacjentek, zero empatii. Mam nadzieję że rano nie będą robili problemu z badaniami, stres i niepewność najgorsza.
Moja ginka na urlopie, wraca 24 i dopiero wtedy mam dzwonić i mnie umówi... masakra tyle dni czekania jeszcze.
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja ginka na urlopie, wraca 24 i dopiero wtedy mam dzwonić i mnie umówi... masakra tyle dni czekania jeszcze.
G
goszczaca
Gość
Ado innego nie chcesz iść?Ehhh widzę nie wiele się zmieniło w szpitalach jeśli chodzi o podejście do pacjentek, zero empatii. Mam nadzieję że rano nie będą robili problemu z badaniami, stres i niepewność najgorsza.
Niieszka
Początkująca w BB
@andzelika87 , @Klayd, mam nadzieję, bo już fala łez poszła w poduszke, to te okropne hormony ;(
G
goszczaca
Gość
Kochana nie płacz, wszystko będzie dobrze.nie stresuj siebie i brzdąca@andzelika87 , @Klayd, mam nadzieję, bo już fala łez poszła w poduszke, to te okropne hormony ;(
furciaczek
Prowadziła moja poprzednią ciążę, mam do niej zaufanie. Innych nie znam w naszym rejonie i boję się że trafię na jakiegoś mało fajnego lekarza. Jakoś wytrzymam...będę wam po prostu pewnie codziennie jęczeć że jeszcze tyle dni do pierwszego USG [emoji12]Ado innego nie chcesz iść?
reklama
furciaczek
Nieszka nie denerwuj się tak, na pewno wszystko będzie dobrze tak jak dziewczyny wyżej pisały. Wiem że trudno panować nad emocjami ale stres nikomu jeszcze w niczym nie pomógł.