reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Niieszka tak jak dziewczyny pisały infekcje w ciąży są niestety częste a groźne są wtedy gdy nie są leczone. Więc w posiewie wyjdzie jakie to bakterie i lekarz da Ci leki, a do tego czasu pij dużo i jedz kwaśne rzeczy plus suszona żurawina. Będzie dobrze. Ja w pierwszej ciąży co chwila łapałam infekcje pochwy ale z dzieckiem wszystko było w porządku i żadnych komplikacji.

reklama
@Niieszka zrób posiew a jak otrzymasz wyniki to od razu skontaktuj sie z gin. I tak jak radza dziewczyny staraj sie duzo pic i jedz żurawinę :) i spokojnie! Infekcje w ciąży niestety zdarzają sie czesto :/
@andzelika87 ja mam o 13 wizyte ale juz czuje podenerwowanie :D

Właśnie dziewczyny, ktore jeszcze dzis mialy miec wizytę odezwijcie sie :)

Widziałam moje maleństwo! Popłakałam się tam ze szczęścia, Maleństwo ma 0,4cm lekarka określiła, że jest to 6t1d i widziałam serduszko! z tych emocji prawie zapomniałam zapłacić xdd tak mi głupio ale mam nadzieje, że Ona rozumie ile to emocji ;D albo chociaż zapomni do następnego razu ;p

Widziałam moje maleństwo! Popłakałam się tam ze szczęścia, Maleństwo ma 0,4cm lekarka określiła, że jest to 6t1d i widziałam serduszko! z tych emocji prawie zapomniałam zapłacić xdd tak mi głupio ale mam nadzieje, że Ona rozumie ile to emocji ;D albo chociaż zapomni do następnego razu ;p
Myślę, że nie Ty pierwsza i nie ostatnia zapomnialabys zapłacić. To takie emocje, że szok:) mi jak dał posłuchać serduszka to taka ulgę poczułam :) wizytę miałam o 15 a do tej pory wspominam to słodkie bicie serduszka:)

A ja w życiu tak nie objadłam się tylu owoców co dziś taaa żeby mało było w locie był lód, i kawałek prince pollo. Aaa i galaretka z owocami hahaha:) jak tak dalej pójdzie cukrzyca ciążowa gwarantowana :p

@andzelika87 , @Klayd, mam nadzieję, bo już fala łez poszła w poduszke, to te okropne hormony ;(
Nie martw się. Najważniejsze że zrobiłaś badania i wiesz że coś jest nie tak. Czasami infekcje lubią przebiegać bezobjawowo i to może być niebezpieczne. Koniecznie zrób posiew. Z mojego doświadczenia wiem, że są bardzo ważne. Dobrze, że lekarz Ci zlecił. To znaczy, że poważnie podchodzi do tematu i nie chce leczyć Cię w ciemno :) Będzie wszystko dobrze :)

A propos wizyt i emocji;) Na mojej pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę miałam takie wysokie ciśnienie, że aż się pani doktor pytała, czy mam nadciśnienie:)
Teraz czekam spokojnie do 11 sierpnia, mam nadzieję, że będzie mi dane posłuchać bijącego serduszka.

reklama
Do góry