G
goszczaca
Gość
To wyslij kochana. Od kilku dni mnie tak mulilo, az do dziś czuje taką lekkość. No i te mdlosci przeszly w końcu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie muszę wypić bo imbir średnio na mnie działaTo wyslij kochana. Od kilku dni mnie tak mulilo, az do dziś czuje taką lekkość. No i te mdlosci przeszly w końcu
Możesz spokojnie i włosy i żele.U mnie mdłości jeszcze nie ma na szczęście, ale w drugiej ciąży mocno mi dokuczały [emoji17]
Imię dla dziewczynki mam wybrane od zawsze [emoji6] będzie Julka, w domu mam Jana i Jakuba. I potwierdzam, że Kubusie to łobuzy [emoji6] dla chłopca miałabym problem z wyborem.
Mam do Was pytanie. W przyszłą sobotę idę na ślub - będę świadkiem. Czy mogę pofarbować włosy? W poprzednich tego nie robiłam, ale teraz mam blond i odrosty będą koszmarne. Myślicie, że to bezpieczne? A żele na paznokcie? Można czy nie?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hybrydy można żele już podobno nie. A włosy cóż jeśli bardzo Ci przeszkadzają to farbuj tylko wybierz jak najbardziej naturalna farbę, jednak lepiej sobie darować zwłaszcza w 1 trymestrzeU mnie mdłości jeszcze nie ma na szczęście, ale w drugiej ciąży mocno mi dokuczały [emoji17]
Imię dla dziewczynki mam wybrane od zawsze [emoji6] będzie Julka, w domu mam Jana i Jakuba. I potwierdzam, że Kubusie to łobuzy [emoji6] dla chłopca miałabym problem z wyborem.
Mam do Was pytanie. W przyszłą sobotę idę na ślub - będę świadkiem. Czy mogę pofarbować włosy? W poprzednich tego nie robiłam, ale teraz mam blond i odrosty będą koszmarne. Myślicie, że to bezpieczne? A żele na paznokcie? Można czy nie?
Ja farbowalam całą pierwszą ciążę i teraz też. Nic się nie dzieje. A co do paznokci to nie wiem jak z zelami bo robię hybrydy i jak się dowiadywalam to nie ma przeciwwskazańU mnie mdłości jeszcze nie ma na szczęście, ale w drugiej ciąży mocno mi dokuczały [emoji17]