reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Takie mam badania
1499852961-aaaaaa.jpeg
1499852973-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kper76bod.png

qb3c3e5ehadcy4z5.png
Masz sporo wiecej niz ja mialam

reklama
No drogi ten mój lekarz, wiem ze są tańsi ale wybrałam go z polecenia i pracuje w szpitalu w którym chce rodzic. W pierwszej ciąży byłam zadowolona i z opieki i z porodu. Taka trochę transakcja wiązana z tymi lekarzami [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W jakim miescie mieszkasz? Bo ja jestem z Lublina i u nas ceny za wizytę są w zakresie 100-150, drożej się nie spotkalam:)

Wizyta 120. Usg 100. Łódź. Tylko do tego lekarza to zawsze jest pełen korytarz chętnych.

p19u3e3kper76bod.png

qb3c3e5ehadcy4z5.png
A tak z ciekawości spytam, u innych wizyty też oscylują w takich kwotach? Ciekawa jestem czy różnica między miastami jest aż tak duza:) u nas jak się idzie na samo usg do jakiegoś lekarza to też się płaci 100 ale jak się ma swojego lekarza prowadzącego to płaci się za wizytę a usg jest już tak jak by naturalną rzeczą za która się nie doplaca:) dobry lekarz to jednak podstawą i chyba spokój związany z poczuciem ze jest sie w dobrych rękach w ciazy jest bezcenny:)

Nie wiem ale jest na pewno dużo tańszych natomiast mało takich którzy pracują w szpitalu. Poza ciąża chodzę do gina na NFZ do przychodni na cyto, usg czy ogólnie. Tylko ciąże prowadzę prywatnie głównie przez fakt pracy lekarza w szpitalu no i rzeczywiście mam do tego lekarza zaufanie i spokoj dzięki temu.

Nie wiem ale jest na pewno dużo tańszych natomiast mało takich którzy pracują w szpitalu. Poza ciąża chodzę do gina na NFZ do przychodni na cyto, usg czy ogólnie. Tylko ciąże prowadzę prywatnie głównie przez fakt pracy lekarza w szpitalu no i rzeczywiście mam do tego lekarza zaufanie i spokoj dzięki temu.

Rozumie Cię bo dla mnie to żeby pracował w szpitalu, w ktorym chce rodzić to też był priorytet:)

Ja wszystko na NFZ mam zamiar w tej ciąży robic. W poprzednich chodziłam częściowo prywatnie bo w przychodni robili tylko 3 usg. Teraz juz jest usg w gabinecie i robia przy kazdej wizycie. Ten sam lekarz i sam powiedział ze jesli nic sie nie dzieje to moge chodzic do przychodni.
Jesli chodzi o badania to u nas bylo tak, ze od lekarza prywatnie dostawalam skierowanie do szpitala na badania i wszystkie byly darmowe.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wahałam się czy iść z druga ciąża tez prywatnie ale jednak boje się iść rodzic do szpitala tak bez lekarza. Miałam dobry poród, znieczulenie na czas a historii porodowych znam bardzo dużo bardzo różnych i wole odżałować ta kasę.

Do góry