G
goszczaca
Gość
Lekarz ci nie powiedzial, ze toxo możesz sie zarazić, poprzez jedzenie surowego mięsa, nie myte owoce i warzywa. A odnosnie kotów, jak bys zmieniala żwirek bez rekawiczek, pozniej bys ich nie umula tylko wzięła się za jedzenie wtedy toxo ci grozi.Dziewczyny badania wszystkie wyszły mi dobrze, beta super tylko okazalo sie ze nie mam przeciwcial toksoplazmozy a w domu kot...nie balabym sie tak bardzo gdyby nie to ze mieszkam z babcia ktora tuli glaszcze tego kota a potem nie myje rak i dotyka przecież wszystkiego łącznie z jedzeniem...wiem ze jeśli higiena jest zachowana nie ma problemu ale w takim wypadku strasznie się boje...
Witajw naszym gronie mam nadzieje, ze wspolnie spedzimy milo czasWitam
Mam na imię Dorota i jestem tutaj nowa 30 Czerwca i 1 lipca test pokazał || kreseczki.Byłam juz na kontrolnym usg 4 lipca i troszkę mam poślizg pomiędzy tym co pokazalo usg a tym ile czasu okresu brak.Ostatnia miesiaczke mialam 25.maja.Jest poślizg 10 dni bo wg usg był to 4 tydzień a wg okresu ponad 5.Za nie całe 2 tyg mam kolejna wizytę u ginekologa i powinno już być słychać bicie serduszka; ) termin porodu wyliczylam wg aplikaci i wyszedl początek marca. Pewnie jak pójdę na 2ga wizytę będę znała więcej szczegółów. Najważniejsze oby wszystko było dobrze. Chciałam się przywitać i przyłączyć do was by jakoś było nam raźniej. Pozdrawiam