reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Aaa i co do dzieci nie-jadkow to moha Ewunia właśnie taka jest. Probowalam różnych sposobów żeby zachęcić ja do jedzenia aż w koncu odpuscilam. Ma ochotę to je, jak nie chce to nic na sile. I skutkuje - ostatnio nie ma problemów z jedzeniem. A bywały dni ze potrafiła w ogóle nie jeść. Ale pediatra powiedział ze dziecko samo wie ile potrdebuje zjeść, a mając dostęp do jedzenia sie nie zaglodzi :D

reklama
Byłam po skierowanie do kardiologa, też ciężko mi się chodzi jakoś tak bez sił. Ta lekarka jest też ginekologiem i za wizytę bierze 50zł. Powiedziała, że pieniędzy do grobu nie zabierze, to po co ma brać więcej. A Panie sobie chwalą. Terminy jak mi pasuje i blisko. Chyba nie będę do tamtej jechać prywatnie tylko sobie tu pójdę, bo blisko.

Witam Nowa marcowke:)
U mnie tez duszno jesr strasznie, tym bardziej sie męczę. Chodzę i zipie. Bedac na spacerze z synem, poes zaczął go gonic sredniej wielkosci w licue go zlapalam na ręce, a teraz pobrzusze boli. Mnie mdli zawsze z rana, senność, zmeczenie itd.
Dziewczyny jaki plyn do higieny intymnej używacie?

Byłam po skierowanie do kardiologa, też ciężko mi się chodzi jakoś tak bez sił. Ta lekarka jest też ginekologiem i za wizytę bierze 50zł. Powiedziała, że pieniędzy do grobu nie zabierze, to po co ma brać więcej. A Panie sobie chwalą. Terminy jak mi pasuje i blisko. Chyba nie będę do tamtej jechać prywatnie tylko sobie tu pójdę, bo blisko.
Na dzisiejsze czasy taki lekarz yo ewenement:) moj bierze 130 zl za wizyte:/

Witam Nowa marcowke:)
U mnie tez duszno jesr strasznie, tym bardziej sie męczę. Chodzę i zipie. Bedac na spacerze z synem, poes zaczął go gonic sredniej wielkosci w licue go zlapalam na ręce, a teraz pobrzusze boli. Mnie mdli zawsze z rana, senność, zmeczenie itd.
Dziewczyny jaki plyn do higieny intymnej używacie?
Ja używam lactacyt.

reklama
Do góry