reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Dziewczyny wiem, że wyjdę na totalną idiotkę z tym pytaniem :-D
W ciąży nie można jeść niektóych ryb np. surowych, łososia wędzonego, trzeba do minimum ograniczyć tuńczyka itp.
Ja bardzo lubię tzw. "łódeczki" z Lisnera. I moje pytanie:
czy teń śledź w nich jest rybą surową??? :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Wyczytałam na necie ,ze śledzie można spokojnie jeść ;) Inna dietetyczka napisała,ze śledź ma bardzo cenne witaminy dla kobiet w ciąży :)

reklama
Ja nie jem zupełnie surowych ryb bo w poprzedniej ciąży zjadłam tego łososia wędzonego na zimno i potem wyczytałam w necie ze nie za fajnie i rzeczywiście zrobiłam potem badania na listerioze i wyszły pozytywne [emoji20] jem tylko ryby wędzone na ciepło

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W temacie schiz to tylko ja jestem w stanie napisać do lidla z zapytaniem czy produkt jest z mleka pasteryzowanego [emoji23] Ps. Odpisali [emoji1]
Wiem wiem zaczniecie się zaraz mnie bać [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I co odpisali ? ;)

I co odpisali ? ;)

Pierw ze nie zawiera mleka pasteryzowanego a za chwile przeprosili za błąd i ze jest z mleka pasteryzowanego. Tak myślałam ale w składzie było tylko mleko.. a staram się kupować takie rzeczy gdzie jest napisane mleko pasteryzowane tylko jakoś zaćmienia dostałam i twaróg wydał mi się tak kompletnie bezpieczny ze nie sprawdzilam..

p19u3e3kper76bod.png

qb3c3e5ehadcy4z5.png

jak to? trzeba zlozyc :D
Boze az dziwne nie?;) ze ktos zbuka nie ma:D
Dziewczyny ciężko was nadrobić - tyle piszecie. Ja dzis od rana mam zabiegany dzien, dopiero teraz udalo mi sie usiąść na chwile i odpocząć. Mnie ciagnie ciagle ten brzuch ale mysle ze to dobry znak. Jutro idziemy na wesele i nie wiem jak wytrzymam bo codziennie o 22 już jestem padnieta. Aha i jeszcze moja córka przechodzi intensywnie bunt dwulatka wiec powoli wychodze z siebie. :)

@kruszynka22 bardzo mi przykro. W takich momentach żadne slowa nie dadzą ukojenia ;( trzymaj się kochana :*

Co do fb to mysle ze można sie przenieść ale moze dopiero za jakis czas.
A co ci mloda odwala?:D

reklama
Do góry