reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Dziewczyny wiem, że wyjdę na totalną idiotkę z tym pytaniem :-D
W ciąży nie można jeść niektóych ryb np. surowych, łososia wędzonego, trzeba do minimum ograniczyć tuńczyka itp.
Ja bardzo lubię tzw. "łódeczki" z Lisnera. I moje pytanie:
czy teń śledź w nich jest rybą surową??? :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Wyczytałam na necie ,ze śledzie można spokojnie jeść ;) Inna dietetyczka napisała,ze śledź ma bardzo cenne witaminy dla kobiet w ciąży :)

reklama
Ja nie jem zupełnie surowych ryb bo w poprzedniej ciąży zjadłam tego łososia wędzonego na zimno i potem wyczytałam w necie ze nie za fajnie i rzeczywiście zrobiłam potem badania na listerioze i wyszły pozytywne [emoji20] jem tylko ryby wędzone na ciepło

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W temacie schiz to tylko ja jestem w stanie napisać do lidla z zapytaniem czy produkt jest z mleka pasteryzowanego [emoji23] Ps. Odpisali [emoji1]
Wiem wiem zaczniecie się zaraz mnie bać [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I co odpisali ? ;)

I co odpisali ? ;)

Pierw ze nie zawiera mleka pasteryzowanego a za chwile przeprosili za błąd i ze jest z mleka pasteryzowanego. Tak myślałam ale w składzie było tylko mleko.. a staram się kupować takie rzeczy gdzie jest napisane mleko pasteryzowane tylko jakoś zaćmienia dostałam i twaróg wydał mi się tak kompletnie bezpieczny ze nie sprawdzilam..

p19u3e3kper76bod.png

qb3c3e5ehadcy4z5.png

jak to? trzeba zlozyc :D
Boze az dziwne nie?;) ze ktos zbuka nie ma:D
Dziewczyny ciężko was nadrobić - tyle piszecie. Ja dzis od rana mam zabiegany dzien, dopiero teraz udalo mi sie usiąść na chwile i odpocząć. Mnie ciagnie ciagle ten brzuch ale mysle ze to dobry znak. Jutro idziemy na wesele i nie wiem jak wytrzymam bo codziennie o 22 już jestem padnieta. Aha i jeszcze moja córka przechodzi intensywnie bunt dwulatka wiec powoli wychodze z siebie. :)

@kruszynka22 bardzo mi przykro. W takich momentach żadne slowa nie dadzą ukojenia ;( trzymaj się kochana :*

Co do fb to mysle ze można sie przenieść ale moze dopiero za jakis czas.
A co ci mloda odwala?:D

reklama
Do góry