reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Dziewczyny ja już po wizycie. Jest pecherzyk 4,5 mm i ciałko żółte ale jeszcze bez zarodka. Lekarz powiedział ze wszystko jest dobrze i żeby się nie martwić. Następna wizyta dopiero 2sierpnia. Chyba umrę ze stresu do tego czasu.

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Jest pecherzyk 4,5 mm i ciałko żółte ale jeszcze bez zarodka. Lekarz powiedział ze wszystko jest dobrze i żeby się nie martwić. Następna wizyta dopiero 2sierpnia. Chyba umrę ze stresu do tego czasu.
Wspolczuje czekania:( tez tsk mysle, wazne ze jest ok. Umow sie moze do innego gina.

Nie wiem czy tak nie zrobię bo to już będzie 10tc1d a może już w 8 tc byłoby coś widać i byłabym spokojna
Spróbuj do innego gin. Za 2tyg na pewno będzie już widać zarodek z serduszkiem patrząc na wielkość pęcherzyka . A który teraz tyd i dzień jesteś??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Spróbuj do innego gin. Za 2tyg na pewno będzie już widać zarodek z serduszkiem patrząc na wielkość pęcherzyka . A który teraz tyd i dzień jesteś??

5t2d, właśnie też się boje ze pecherzyk jest za mały, ale lekarz mówi, że wszystko jest dobrze niby...chyba tak zrobię, poszukam lekarza i zapiszę się za 2 tyg.

5t2d, właśnie też się boje ze pecherzyk jest za mały, ale lekarz mówi, że wszystko jest dobrze niby...chyba tak zrobię, poszukam lekarza i zapiszę się za 2 tyg.
Poszukaj kochana i idź do innego lekarza, chyba byś sfiksowała jakbyś miała czekać miesiąc, w ogóle co to za lekarz że za miesiąc zapisuje.?

Ja też mam za sobą jedna stratę, poronienie samoistnie w 7 tyg, ciąża planowana. ale dzięki mojej 8 miesięcznej kluszeczce dałam radę jakoś się z tym uporać, pol roku później wpadka, strach niesamowity ale cała ciąża przebiegła książkowo, nawet w terminie urodziłam[emoji4] teraz byle do piątku i mam nadzieję ujrzeć upragnione 2 kreseczki. No a dzisiaj zachwycałam się zapachem zanety na ryby, mój stwierdził że to dobry znak, ja aż taka optymistyczna nie jestem [emoji15]

Poszukaj kochana i idź do innego lekarza, chyba byś sfiksowała jakbyś miała czekać miesiąc, w ogóle co to za lekarz że za miesiąc zapisuje.?
Powiem szczerze, że lekarz bardzo fajny, dokładnie wszystko tłumaczył. Prowadził mojej siostrze ciaze po poronienia i była bardzo zadowolona. Dodatkowo pracuje w szpitalu gdzie siostra jest położna a ja będę chciała rodzić i podobno jest najlepszy. Ech tylko ten czas oczekiwania. No nic pójdę do innego albo zadzwonię do niego jutro i poproszę o wcześniejszą wizytę. A jak myślicie z tym pecherzykiem? Nie za mały?

Powiem szczerze, że lekarz bardzo fajny, dokładnie wszystko tłumaczył. Prowadził mojej siostrze ciaze po poronienia i była bardzo zadowolona. Dodatkowo pracuje w szpitalu gdzie siostra jest położna a ja będę chciała rodzić i podobno jest najlepszy. Ech tylko ten czas oczekiwania. No nic pójdę do innego albo zadzwonię do niego jutro i poproszę o wcześniejszą wizytę. A jak myślicie z tym pecherzykiem? Nie za mały?
Dam ci znać jutro, jaki ja będę miała pęcherzyk, bo absolutnie w tym się nie wyznaje :)

reklama
Odpowiednia wielkość Kochana. No a druga sprawa nie możesz być pewna kiedy była owulacja. Ale naprawdę wielkość pęcherzyka mieści się w normie. Zobacz Ja byłam też 5t2d wielkość 5mm ale nie było widać nawet ciałka żółtego. A dzisiaj 6t i bach jest już maleństwo i serduszko a to tylko 5dni różnicy między jednym a drugim usg. Także u Ciebie pewnie za 6-7dni też będzie wszystko ładnie widać[emoji6][emoji6][emoji6]

Do góry