Mimo wszystko może się znajdzie chętna grupka. byłam w takiej grupie w poprzedniej ciąży (poronienie) i super się to sprawdziło. Nie każdy chce się chwalić na forum swoimi dolegliwościami. A tak było zdecydowanie bardziej prywatnie.
reklama
G
goszczaca
Gość
Na tym forum gada sie o wsztstkim ale jak masz chęci proszę bardzo moze konto założęMimo wszystko może się znajdzie chętna grupka. byłam w takiej grupie w poprzedniej ciąży (poronienie) i super się to sprawdziło. Nie każdy chce się chwalić na forum swoimi dolegliwościami. A tak było zdecydowanie bardziej prywatnie.
G
goszczaca
Gość
Eee raczej nie. Ja dolaczylam do styczniowek 2015 bez problemuJa w poprzedniej ciąży byłam na grupie na gazecie. Rewelka ale teraz cisza tam, nie ma śladu po marcowkach 2018. Tam się forum zamykało na tajne po jakimś czasie, nie wiem czy tu tez tak jest.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Jak nie przedstawia?Z tamtej grupy nawiazywaly się znajomości. Wiemy dużo o sobie gadamy o hemoroidach np a Tutaj raczej nikt się nie przedstawia. Oczywiście chodzi o grupę tajna a nie tak żeby wszyscy znajomi wiedzieli że jesteście w ciąży.
mimi8334
Fanka BB :)
Mi to obojętne gdzie .Tez założyłam wątek na forum ,na którym się udzielałam w sierpnioweczki 2008 i grodnioweczki 2009 ale tam cisza ,umarło tamto forum a szkodaJak nie przedstawia?
reklama
Dziękuję! Chyba faktycznie się rozgoszczę bo jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku, beta jak na razie ok A coś o mnie? Żona, bibliotekarka, mieszkanka śląska i przyszła mama!Rozgość się i opowiedz coś o sobie :-)
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom