reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Kurde to ja jestem jakaś inna bo mi to nawet smakowało [emoji23] ale podobno jak leją z kroplówki jest znośnie, natomiast jak rozpuszczają z proszku to jest masakra

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja znalazłam na allegro, super zestaw i w super cenie, za chwilę podeślę linka jak mi się uda

To może jakoś dam radę... :p A co do wyprawki, ja nie mam zupełnie nic, jest jeszcze sporo czasu, zacznę coś ogarniać po nowym roku :) A nie! Mam jakieś kropelki na kolki od koleżanki, ponoć bardzo skuteczne :p

A ja co jakiś czas coś kupuje żeby potem nie mieć wszystkiego na raz, łóżeczko dostałam od kuzynki, schowane za szafą, i dość sporo ciuszkow również dostałam [emoji4] ale mam już butelki na jakąś herbatkę czy wodę o podgrzewacz do butelek [emoji4] i zestaw pościeli minky do wózka [emoji16]

reklama
O super dzięki:) ja też staram się stopniowo coś kupować, bo później może być gorzej z poruszaniem się i wg, mam już body i śpioszki pieluchy tetrowe prześcieradła no i w sumie kilka innych ubrań też dostałam, później tylko wypiorę i będą czekać,butelki też mam na zapas :)

Do góry