reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Oczywiście jak najbardziej tylko ja się narazie wyrażam bez płciowo [emoji16] ale wiecie co kupiłam sobie ten detektor tętna i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu i dużo dużo bardziej spokojniejsza, już nie mam stresu przed wizytą u lekarza czy serce bije, a mój dzidziuś czasami jest tak leniwy ( np. dzisiaj) że mało co czuje ruchy, a wtedy przykładam detektor i słyszę jak bije serduszko, i dzięki temu wiem że po prostu ma lenia [emoji7]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :) jak się dzisiaj czujecie ? Jak Wasze jesienne samopoczucie ? Jestem tu nowa, mam termin na 2.03 a płeć to dziewczynka :D

Cześć! U mnie samopoczucie całkiem dobre z tym, że szybko czuje się senna. Nie wiem jak Wy. W sumie ja nie często rozmawiam do brzuszka, ale mam już trójkę dzieci więc nie zawsze jest na to czas. Córka czasem mówi do siostrzyczki. Moja też mało ruchliwa i czasem się niepokoje, a wtedy na ogół o sobie przypomina.

Imie wybrala babcia umowilismy sie ze dla dziewczynki babcia a my dla chlopczyka w koncu bedzie prawdziwa babcia hihi ja dzis jestem w 19 tygodniu i tez sie dowiedzialm pozniej niz wszystkie dziewczyny juz zaszalam i zamowienie zrobilam ciuszkow dla dziewczynki bo wszystko mialam uniwersalne czekamy na paczuszke. Imie bedzie Madzia tak babcia wymyslila
Super zakupy dla małej księżniczki [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja ma stałe pory, kiedy daje o sobie znać, koło południa i w takich godzinach jak teraz kiedy kładę się spać. Z moim samopoczuciem jest różnie, ostatnie kilka dni jestem strasznie płaczliwa ... Mam nadzieję, że to minie

Hej dziewczyny [emoji4] ja jestem po drugich badaniach prenatalnych i potwierdziło się że będzie córeczka [emoji7] i wszystko w normie! Szczęście bez granic!

No to super. Ja miałam drugie prenatalne 3.11 i też było wszystko ok. Kurcze szukałyście już wózka? Ja się właśnie zastanawiam nad zakupem. Podoba mi się anex sport ale w sumie nie wiem . Chciałabym zobaczyć na żywo.

Ja nad wózkiem jeszcze nie myślę ale zastanawiam się czy jest sens kupować 3 w 1, dziewczyny a powiedzcie mi ile wasze maluszki ważyły w 21 tc? Bo moja dzidzia waży już 517 g, to nie za dużo?

Ja miałam robione usg równo w 20 tygodniu i moja córeczka ważyła 360 g. Z tym, że nie ma co porównywać do wagi innych dzieciaczkow bo każde rośnie w swoim tempie. Ja do giną idę 20.11 to będzie skończony 22 tydzień. Też napiszę ile moja mała waży. Zresztą myślę, że jakby lekarz nie zastrzeżenia co do wagi dzidzi to by powiedział. A co do wózka to chce kupić mimo wszystko 3 w 1 a później ewentualnie jeszcze mniejsza spacerówkę. Moja trójka dzieci jeździła w jednym wózku który właśnie był 3 w 1 a i tak później miałam jeszcze dwie spacerówki. Taką parasolke z chicco lite way a później jeszcze jedną. A, że mogą ciąża to taka niespodzianka to wózka już nie mam, nie mówiąc już o foteliku.

reklama
No ja się nie martwię ale zawsze fan je usłyszeć czyjąś opinie [emoji4] ważne że dzidzia zdrowa i wszystko wporzadku, a wybieracie się na 3 prenatalne w 30 tc?

Do góry