Hej dziewczyny ale napisaliście
Ewarut spokojnie, wiem ze to bardzo stresujące i od razu nasuwają się czarne myśli ale dziewczyny naprawdę dobrze radzą. Beta ładnie może pokazać co tam się dzieje kiedy na usg jeszcze nie widać
jeśli ciąża jest młodsza to po prostu nie ma możliwości żeby było widać coś więcej na usg
trzymam kciuki kochana!
Tyle tematów tu było od wczoraj, ze już nawet nie wiem na co odpisywać ale dziękuje wam bo dużo fajnych rzeczy mówicie
Ania1301 biedna
ja dzisiaj tez miałam słaby dzień ale mdlilo mnie tylko do jakiejś 14. Później zaczęła się zgaga
Trele jeśli chodzi o święta wielkanocne (ja jeszcze nie wiem nawet kiedy są w 2018
) to myśle ze sama będziesz czula jak już urodzisz
ja pewnie nie będę zbyt dużo planowała ze względu na to ze właśnie zobaczymy co bedzie, kiedy dziecko dokładnie się urodzi ( może szybciej, może później) i jak będę się ze wszystkim czuła
Ja jutro mam wizytę na 8 rano, nawet cieszę się ze tak od razu z rana przynajmniej nie będę się cały dzień stresowała. Ja tez podejrzewam ze mam młodsza ciąże bo miałam bardzo nieregularne cykle, wiec nie nastawiam się na serducho ale oczywiście byłoby to miłe zaskoczenie gdyby tak pikalo
trzymajcie kciuki wg om to u mnie 6t1d
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom