reklama
Emis92
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny Chętnie do Was dołączę. Termin mam na koniec marca. Miło będzie przez ten czas sie nawzajem wspierać i dzielić doświadczeniami.
Druga wizyte mam na poniedziałek. Mam nadzieje ze już będzie słychać serduszko. Nie moge sie doczekac )
Druga wizyte mam na poniedziałek. Mam nadzieje ze już będzie słychać serduszko. Nie moge sie doczekac )
Lido
Zaangażowana w BB
WitajHej i ja bede mama na koniec marca. Chetnie do Was dołączę, fajnie się czasem podzielić swoimi radościami czy problemami
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na kiedy masz orientacyjny termin ?
Preggers
Fanka BB :)
ah jak ja się już nie mogę doczekać jak je poczuje, a potem jak się urodzi stąd te wszystkie rozmyślania, na razie tylko tyle mogę no i sobie pomyślała, że będę mamą i się poryczałam, jakoś to słowo tak na mnie działa, wciąż nie mogę w to uwierzyć, albo jak maż napisał, że nas kocha, bardzo mnie rozczulił, duuuuuuuuuuurne hormony
Trele morele ja tez dużo o tym myśle wiec Ci się w ogóle nie dziwie marze sobie jak to będzie wiem jedno będzie cudownie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewcikkizia
Fanka BB :)
Witam nowe marcoweczki. [emoji4] na kiedy macie terminy?
Matko dziewczyny czuje sie jakbym wazyla 10 kg wiecej..... masakra. Straszne to jest. Owszem przybralam 1,5 kg ale moje samopoczucie wskazuje na wiele wiecej....
Czuje ze przybiore sporo w ciagu tych juz 8 miesiecy. [emoji4]
A mam pytanie jeszcze takie.. mialam iui 1 lipca czyli pewnie wtedy doszlo do zaplodnienia. Myslicie ze jak pojde 1'sierpnia do gina to bedzie juz serduszko??
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Matko dziewczyny czuje sie jakbym wazyla 10 kg wiecej..... masakra. Straszne to jest. Owszem przybralam 1,5 kg ale moje samopoczucie wskazuje na wiele wiecej....
A mam pytanie jeszcze takie.. mialam iui 1 lipca czyli pewnie wtedy doszlo do zaplodnienia. Myslicie ze jak pojde 1'sierpnia do gina to bedzie juz serduszko??
Hej. Podobny termin jak ja bd miala i tez 2 ciaza. Kiedy mialas ostatnio @?Na 26 marca to moja druga ciaza
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Emis92
Zaciekawiona BB
Witam nowe marcoweczki. [emoji4] na kiedy macie terminy?
Z moich wyliczeń na 26 marca zobaczymy co powie Pani doktor w poniedziałek.
reklama