reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Czytam, że ciążowe objawy was dotykają. Ja do tej pory tylko raz doświadczyłam mdłości-takich, że juz głowę na ubikacją mialam. Mi tylko bardzo chce się pić. Dzisiaj pozwoliłam sobie na coca-cole :p

reklama
Jak dobrze... nie tylko ja tak mam, lenistwo, lenistwo, lenistwo :D Po pracy prosto do łóżka, wszystko (co konieczne) robione na raty. Teraz tydzień poleżę w domu to może się trochę odrobię z moim "syfem", bo mąż ogarnia, ale tylko z wierzchu i tak żeby był czysty kubek na kawę :D choć nawet rosół pierwszy raz ugotował wczoraj;)
Mój mąż tylko wchodzi do pokoju i mówi"a ci dobrze, a żeś się rozkokosiła i wietrzysz:D"
Witam dziewczynki :D Czy mogę dołączyc do grupy? 14 lipca zrobiłam test sikany i BetaHcg. Oba testy pozytywne :D Wedlug tego co piszą w internetach :p termin mam na 22 marzec 2018 :D
Witaj w Naszym gronie. Jak będzie stworzona już zamknięta grupa, przekierujemy Ciebie do nas:D chyba za bardzo się pospieszyłam z tą grup, no ale cóż. ;)
Czytam, że ciążowe objawy was dotykają. Ja do tej pory tylko raz doświadczyłam mdłości-takich, że juz głowę na ubikacją mialam. Mi tylko bardzo chce się pić. Dzisiaj pozwoliłam sobie na coca-cole :p
To świństwo piłam prawie całą ciąże z synem :)

Witaj w Naszym gronie. Jak będzie stworzona już zamknięta grupa, przekierujemy Ciebie do nas:D chyba za bardzo się pospieszyłam z tą grup, no ale cóż. ;)

Super!!Bardzo chętnie będę śledzić wątek :D

reklama
Do góry