reklama
Przeciwwskazań nie ma tylko chidzi o bąblowice. Może dlatego niektórzy myślą że nie można. Ale ta choroba jest mega groźna ogólnie dla ludzi A nie tylko dla ciężarnych. Dlatego tak trąbią żeby myć dokładnie.Ja jem borówki na tony, są bardzo zdrowe i nigdzie nie znalazłam info o przeciwskazaniach
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
mimi8334
Fanka BB :)
A ja zaraz będę wcinać eklerkaWłaśnie jem paczka [emoji3] na zdrowie!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Zjadłam dwie porcje zupy i nadal jestem glodna:/ my dzisiaj wyjeżdżamy z mężem nad morze bo jutro i w niedzielę mamy wesele. Boje się trochę tej podróży bo to 7 H w aucie a jest taka duchota, że może i Klima nie pomoc:/
Ostatnia edycja:
Smaka robicie dziewczynyA ja zaraz będę wcinać eklerka
adel87
Zaciekawiona BB
Wczoraj byłam nad morzem i zdziwiła mnie cała chmara komarów. Strasznie naa pogryzły. A tak się zastanawiam czy jakiś środek typu off możemy stosować w ciąży. Ja nic nie użyłam bo się bałam czy nie zaszkodzi maluszkowi.Zjadłam dwie porcje zupy i nadal jestem glodna:/ my dzisiaj wyjeżdżamy z mężem nad morze bo jutro i w niedzielę mamy wesele. Boje się trochę tej podróży bo to 7 H w aucie a jest taka duchota, że może i Klima nie pomoc:/
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze że to kontrolujesz i jesteś pod opieką lekarza. Dobierze odpowiednią dawkę i będzie okA ja zrobiłam wynik z tarczycy i przed ciążą w czerwcu miałam śliczny wynik 1.16 a teraz będąc w ciąży zrobiłam kolejny wynik i niestety 3.11. Wiec pewnie podwyższy mi endokrynolog dawkę leku
Można śmiało bo to tylko zewnętrznie stosujesz psikajac na skórę i ubranieWczoraj byłam nad morzem i zdziwiła mnie cała chmara komarów. Strasznie naa pogryzły. A tak się zastanawiam czy jakiś środek typu off możemy stosować w ciąży. Ja nic nie użyłam bo się bałam czy nie zaszkodzi maluszkowi.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
braneta
Staranka o dzidzię:)
Dla mnie nie ma problemu. Możemy ustalić termin.My z mężem wybieramy się we wrześniu w góry fajnie by było spotkać się z wami dziewczyny