Niestety też to mam:/I czy Wy tez latacie co chwile siku? W tamtych ciazach tez tak mialam ale jakos okolo 8-9 tc a teraz juz 5 a siku i ja jestesmy nierozłączne
reklama
Dziewczyny co tak narzekacie, lepsze siku niż mdłości [emoji14] to forum narzekania? [emoji3] cieszcie się tym stanemNiestety też to mam:/
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Nooo pierw rrzeba pouragac nad swoim stanem, jak nam źle i nie dobrze z czasem to sie zmieni jeszcze 6 tygodniDziewczyny co tak narzekacie, lepsze siku niż mdłości [emoji14] to forum narzekania? [emoji3] cieszcie się tym stanem
LizkaELIZKA
Moderatorka
Taaak. Ciągle.
Jak jestem w domu to mi o aż tak nie przeszkadza, ale jestem trenerem i prowadzę szkolenia i głupi tak co raz do łazienki latac chociaż jak by to były mdlosci to było by jeszcze gorzej więc masz rację powinnam się cieszycDziewczyny co tak narzekacie, lepsze siku niż mdłości [emoji14] to forum narzekania? [emoji3] cieszcie się tym stanem
Witaj i się rozgośćWitam
Mam na imię Dorota i jestem tutaj nowa 30 Czerwca i 1 lipca test pokazał || kreseczki.Byłam juz na kontrolnym usg 4 lipca i troszkę mam poślizg pomiędzy tym co pokazalo usg a tym ile czasu okresu brak.Ostatnia miesiaczke mialam 25.maja.Jest poślizg 10 dni bo wg usg był to 4 tydzień a wg okresu ponad 5.Za nie całe 2 tyg mam kolejna wizytę u ginekologa i powinno już być słychać bicie serduszka; ) termin porodu wyliczylam wg aplikaci i wyszedl początek marca. Pewnie jak pójdę na 2ga wizytę będę znała więcej szczegółów. Najważniejsze oby wszystko było dobrze. Chciałam się przywitać i przyłączyć do was by jakoś było nam raźniej. Pozdrawiam
NO właśnie - każda rada cenna. Immbir mnie jakoś odrzuca na samą myśl, tym bardziej miód do tego. Herbaty zwykłej nie przełknę, piję tylko wodę albo colę. A mogdały którejś z Was pomagały?Dziewczyny, chciałam wam oficjalnie powiedzieć, że zaczęły się u mnie mdłości w związku z tym pytanie - jak sobie z nimi radzicie?
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj czuję się lepiej, ale zjadłam wczoraj obiad i kolację, więc myślę, że jak jem to mam wiecej siły i żołądek jest jakiś taki spokojniejszy. Wydaje mi się, że częste jedzenie małych poracji u mnie się sprawdza - może u którejś Was pomoże?
Ja kawy też nie piję. Nie mogę jej przełknąć...a piłam 1-2 dziennie takiej parzochy.... I dziwię się, że chce mi się spać...Wiesz mnie np. totalnie odrzuciło od kawy. Kiedyś piłam po 3 kubki latte a teraz przełknąć nie mogę. Nawet słabej Inki.. Nic. Ale to podobno najlepiej wtedy nie pić, jak organizm odrzuca to odrzuca
Wczoraj miałam ból głowy ale przespałam się i dzisiaj już ok. Aż dziwne, że nie wzięłam tabletki, bo ja to typ lekomanki...Oby tak dalej
Koło 5 miesiąca będzie nas kopac i juz tak do końca. Potem będzie ciężko od 7 miesiąca. Będziemy czuły się grube i brzydkie[emoji14] a kolo 8-9 będziemy miały masę wody i będziemy czlapaly się jak te kaczki [emoji3]Nooo pierw rrzeba pouragac nad swoim stanem, jak nam źle i nie dobrze z czasem to sie zmieni jeszcze 6 tygodni
mimi8334
Fanka BB :)
Oj tak końcówka ciąży to będzie dopiero marudzenie .Dla mnie końcówka najgorsza.Bol bioder taki ,ze się w nocy obrócić nie można.Juz nawet początków tak złe nie wspominamKoło 5 miesiąca będzie nas kopac i juz tak do końca. Potem będzie ciężko od 7 miesiąca. Będziemy czuły się grube i brzydkie[emoji14] a kolo 8-9 będziemy miały masę wody i będziemy czlapaly się jak te kaczki [emoji3]
reklama