reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

My czekamy na serduszko a nawet i na 12 tydzien... Kto w tych czasach rozumie, ze mozna sie starac z milosci o trzecie dziecko? Mało kto...napewno u mnie w rodzinie , wiec sie nam nie spieszy bo noe chce sie denerwować.

reklama
U mnie juz wiedzą, z mojej rodziny strony radosc, z meza strony kiepsko. A ja dzisiaj mam mega dola, nerwy nawet na mlodego chulnelam jaknigdy ze jesc nie chcial. Chooora glowa jestem;(

U mnie jeszcze rodzina nie wie. Tylko jedna przyjaciółka. Nie spieszymy się bo w ciąży która poronilam powiedzieliśmy odrazu. I brat mojego męża i bratowa tak to przeżyli że aż jej się śniło że poronilam... Przykre to było. Teraz jest w ciąży i nie zmadrzala. Szkoda mi nerw sobie psuć. No i nie chce robić nadzieji póki nie wiem czy jest ok. Jeszcze poczekam

Ile lat ma Twoj syn ?

Dziewczyny boli Was też brzuch albo krzyż?
2.5 roku. Jak na niego chulnelam tak teraz leżę i wyje, a on mi teraz mowi. Nie placz nic się nie stało;(;( total a deprecha mnie łapie.

Tez momentami mam taki ból podbrzusza naprzemiennie z bolem krzyża.

Mam torbiel na jajniku boli i ciągnie aż do pachwiny. Dlatego ide w pon na wizytę chociaż lekarz kazał się wstrzymać do 6-7 tygodnia

reklama
Do góry