reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ania Gratulacje wielkie !!!!!

aaaa laski bo zapomnę mi lekarz zabronił jeść magnez. Podobno od 37 tyg już nie mozna bo hamuję poród.

reklama
Ania gratuluję. ;);)

Mi się ciągle brzuch stawia i juz nie wiem czy tak ma być ;/ jak leżę to mniej ale jak coś robię to często ,/

No moj na pewno tez teraz na wtorkowej wizycie powie zeby wszystko odstawic. Tylko znajac moj organizm to moge w ten sam dzien po odstawieniu urodzic (tak bylo przy blizniakach ;)).

Witam się po nieprzespanej nocce nadal w dwupaku. Cocosh dzięki jakos przeszło. , choc teraz jest mi nie dobrze. Do 4 nad ranem mialam skurcze dosc silne i ok co 10 min ale przeszlo. Wiec znowu straszaki.
Edit jak widzisz teraz co chwile któraś bedzie sie wcinac z nowym komunikatem. Wiec myślę, ze stawianie sie brzucha to na porzadku dziennym. Na razie rozpakowala sie Anka. A Alabamka chyba bardzo zajęta bo juz się nie odezwala.

Jakie wiadomości z rana, AniaBe ogromne gratulacje:-D Mam nadzieję, że obie czujecie się dobrze &&&:tak:
Idę podlać kwiatki, bo już od dwóch dni się zabrać nie mogę:-p

Fajnie już Ani Be :) chociaż mój stan psychiczny nie pozwala mi rodzic hihi albo tak go sobie wmawiam :) ucielam sobie drzemke i powiem szczerze, że najchętniej dalej bym spała hihi
Sarna a może Ty rzeczywiście zaczniesz rodzic dzisiaj jak mama przyleci :)

reklama
I ja rowniez witam sie po nocy ze straszakami. Co 10 minut dosyc bolesne skurcze. Na szczescie minely:) ale dalo mi to kopa motywacyjnego do spakowania torby do szpitala. Dzisiaj wszystko ogarne:) nie ma co czekac dluzej.

Ania gratulacje!! Cos czuje, ze sie sporo z was zaraz rozpakuje:) milo czytac, ze ktoras juz ma maluszka przy sobie:)

Edit ja jak cos robie to brzuch non stop spiety. Juz nawet nie zwracam na to uwagi, bo musialabym ciagle lezec;)

Cocosh dobrze ze piszesz o tym magnezie! Bo ja caly czas biore. Co odstawilam to wracaly okropnie bolesne skurcze w lydkach:/ mam nadzieje ze teraz nie wroca:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry