reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
O Isia już dzień dobry a ja jeszcze zasnąć nie zdążyłam no wiesz co
MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja jeszcze w dwupaku obudziłam się bo prawie na zawał zeszlam! MOJ mądry chłop w całej chalpie porozklejal tarcze to na ścianie to na szafie... do ćwiczenie ,Na sucho' ja śpię ... a one się poodklejaly w sypialni i spadły!! I taki dźwięk był jakby ktoś mi po chalpie lazil a ja sama... serce to mi tak wali!
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
A my już po śniadaniu M dał mi dzisiaj rano tyle buziakow, że w szoku byłam.... chcecie wiedzieć jaka była moja reakcja? Nic, zero reakcji... nie byłam w stanie nawet nic powiedzieć bo taka śpiąca byłam nawet oczu nie otworzyłam hihi
Nawet do Zuzki miałam ciężko wstać jak mnie zawołała. A musiałam się zwlec z łóżka bo M był w biurze i miał zamknięte drzwi bo grał na kompie... a te odgłosy z gier mnie dobijają
Wypralam wieczorem te wszystkie materiały z kołyski, zaraz M będzie ja skrecal a ja leżę jak zwykle w sypialni bo coś mnie brzuch boli :/ a dziecko mnie wali po pęcherzu....
Nawet do Zuzki miałam ciężko wstać jak mnie zawołała. A musiałam się zwlec z łóżka bo M był w biurze i miał zamknięte drzwi bo grał na kompie... a te odgłosy z gier mnie dobijają
Wypralam wieczorem te wszystkie materiały z kołyski, zaraz M będzie ja skrecal a ja leżę jak zwykle w sypialni bo coś mnie brzuch boli :/ a dziecko mnie wali po pęcherzu....
Bry. Ja juz od rana wkurzona. Dzieci wstawaly dzis chyba z 5 razy i musialam ich odprowadzac do siebie :/. Nie wyspana totalnie.ale nic. Mąż wrocil,pytam gdzie gary a ten.ze nie ma! Ochroniarz mial mu wydac a on nic kur** nie mial! Napisalam smsa temu calemu szefowi tej gownianej firmy.ze zadam natychmiastowego zwrotu pieniedz
. To sa po prostu kpiny z klienta! Jeeezu ale dzien zaczelam :/
. To sa po prostu kpiny z klienta! Jeeezu ale dzien zaczelam :/
Dzastibatsi ja też mam te leukocyty 5-10.
Zobaczymy jak wyjdzie posiew. Narazie mam zżywać jakiś femisept Uro.
Fanti uuuu zdjęcie? Matko !!!! No dobra. Trzasnę jakieś ostatnie może greenpeace też podeślę - im się najbardziej przyda.
No i ja po 19 padłam a Wy tu jeszcze skrobiecie całą noc. Masakra
Zobaczymy jak wyjdzie posiew. Narazie mam zżywać jakiś femisept Uro.
Fanti uuuu zdjęcie? Matko !!!! No dobra. Trzasnę jakieś ostatnie może greenpeace też podeślę - im się najbardziej przyda.
No i ja po 19 padłam a Wy tu jeszcze skrobiecie całą noc. Masakra
reklama