reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Aha i bylam w tej aptece .Dostalam krople i granulki homeopatyczne.Zobaczymy czy to cos da . Alergia to masakra człowiek chory sie czuje.Cale mieszkanie wysprzatalam nawet zaslonki i firany mokrymi szmatkami robilam mimo tego ze dwa tyg temu czyste wieszalam, posciel na balkonie od rana kazdy kat wysprzatany.Oby pomoglo

reklama
Ja juz sama nie wiem,jak czytalam na internecie to pisalo o tej bakterii ze zarazliwa i wogole a lekarz mowil ze to jest bakteria od nogi i nie jest grozne.Ale to czemu zielona posciel,zakaz dotykania ?Sami sobie zaprzeczaja.Moj tata na L4 do konca roku,mama slaba jak mucha i teraz siostra dolaczyla,tylko ze jej jest tylko niedobrze i temperatura.

Dziewczyny mi tez dokuczalo dziąslo z dolnej prawej 8.Ale od wczoraj znow spokoj.Oby tak dalej.Na gorze tez sie wyrzyna ale bezbolesnie.

Nogi mi puchna jak diabli,najgorzej na wieczor az mam odbite sine ze skarpetek.I skurcze nog mnie czesto lapia,juz zwiekszylam dzis magnez.Jak nie lydki to w stopach,palcach

Z tymi 8 jest zawsze problem. Ja mam juz dwie wyrwane .Moj maz mial problem wiekszy bo rosla poziomo i mial chirurgicznie usowana. Ale oboje po wyrywaniu nie dostalismy antybiotykow tylko leki przeciwbolowe. Dwa razy trzeba bylo saczki jakies wymieniac a potem juz tylko usunac szwy .

Zdrowe rozpieszczanie przez dziadków jest fajne -ale w granicach rozsądku i bez przesadzania; )

Takie maluszki urodzić ; ( ja Wam powiem ze w pierwszej ciąży się bałam -ze i ja będę miała wcześniaka,teraz tez się boje -jak tyle się słyszy ... zawsze mówię żebym chociaż do tego 35-36 tygodnia skończonego wytrzymała ...

Jeju barbra faktycznie maluszki :( się urodziły...
Ty sie trzymaj kochana! Pewnie za niedługo Cie wypisza i będziesz leżała sobie w domku :p

Mój już złożył dwie szafy :) za chwile ma nasz znajomy przyjechać żeby złożyć ta nasza szafę i przenieść a ja właściwie leze i oglądam tv :p
Kupiłam pudełka w pepco i staram się je poskładać Ale jakieś chyba felerne zaraz je od spodu poprzyklejam taśma :D hahaha

Co do alergii Ja jestem uczulona na pomidory Ale najgorzej mój jego mama i dwie siostry one to mają takie alergie ze szok!!!mam nadzieję ze jakoś to tak nie przechodzi na dzieci...

Nic mi sie nie chce taki bałagan mam ze nawet nie ma gdzie przechodzić :D

A co najlepsze hahah poznałam nowych sąsiadów ;p uprawiających (grę erotyczna) a oni ANI FIERANEK ANI ROLET ;) mój widział tylko skaczce cycki haha Ale wiecie co... rozumie ze niektórzy chcą ochrzcic mieszkanie czy cos ale jak nie mam zasłon fieranek ani rolet to już lepiej zrobić to w łazience

Asienka mnie strasznie bolało jak dotykalam palcami kość łonowa. Tzn bolało to tak jakbym miała tam siniaka ale takiego dużego. Do tego bolało mnie jak miałam wstać z łóżka i dać nogę na bok przy tym wstawaniu. I jak dłużej siedziałam to pierwsze kroki też mnie bolały. Teraz jest dobrze, nawet za bardzo tego nie czuję jak mało chodzę. Jak ograniczyłam wyjścia na uczelnie, więcej leżałam to było ok. Dzisiaj byłam w silesi kupić Zuzce kurtkę na przyszły rok- w końcu nie kupiłam bo były straszne kolejki, i już czuję to spojenie :/
Podobno przy tym bólu może też szyjka się skracac : (

Barbra masz rację lepiej czekaj sobie spokojnie na dobre wieści niż szybko, na lapu capu i na takie średnie ;)
Ja mam iść do mojej lekarki do szpitala na przepływy... myślałam, że to chodzi o kto a to coś zupełnie innego... na ostatnim usg powiedziała mi, że zaczniemy już mierzyć przepływy... ale nie mam pojęcia co ile, jak często itd....
Jutro Zuzka nie idzie do przedszkola bo robimy drugie podejście do kurtki zimowej na przyszły rok :) Dzisiaj masakra jakaś w tych sklepach!!!
Z 'ciekawych' rzeczy to M cofal autem na budowie i zaliczył jakąś maszynę budowlaną... zadzwonił mi o tym powiedzieć i zapytał się czy nie jestem zła na niego :) więc mu powiedziałam, że nie.... że to tylko auto i najważniejsze że jemu się nic nie stało :) bo Ci jego bracia od debili i idiotow go wyzywaja...

A ja po obiedzie padłam. Młody ma koleżankę bawili się u niego w pokój. Teraz tam grają na konsoli. mąż siedział koło mnie i czytał a tu dzwoni mama tej dziewczynki czy ona mi nie przeszkadza. A ja dopiero męża pytam co oni robią. He he.
Jutro mam gin i aż się boję co znów moja pani doktor wymyśli. Ostatnio na każdej wizycie się z nią o coś pokłócę.

reklama
Fanti ja też jestem po drzemce :) super jak tak dzieciaki same się bawią :) to jest luksus niesamowity!
A co Fanti z Twoim porodem? Wymyslilas już coś?

Do góry