reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Barbra jakie to słodkie.
I ja dołączam się do życzeń świątecznych. Dużo spokoju, radości z małych i wielkich rzeczy ni i oczywiście szczęśliwego rozwiazanua dla nas wszystkich. Wszyscy mało piszą pewnie czas spedzacie rodzinnie. U mnie wigilia, imieniny a tak naprawdę bez radości jakby obowiązek to był. Trzymajcie die dziewuszki.!!!

reklama
Ja dopiero wróciłam do domu, obżarta na cały tydzień:shocked2: Normalnie aż oddychać nie mogę;-) ;)
Teraz po raz setny oglądam Kevina:-D
Oczywiście również życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i tego, żebyśmy zbytnio przez te dni nie przytyły:-) :)

My tez dopiero niedawno wrocilismy. Pojadlam,ale sie nie przejadlam,wiec jest dobrze ;). W aucie jak jechalismy lapaly mnie skurcze ale pozniej juz na kolacji nic nie czulam. Aaa i dowiedzialam sie dzis od jednej ciotki!ze podobno czesto za cesarke lekarze wołają 2 tys.zł nawet jak są wskazania. Pierwsze slysze o czyms takim i szczerze,wolalabym nie miec zaskoczenia w szpitalu jak mi rachunek wystawią :/. Ale jakies to mi sie wydaje mało prawdopodobne. No nic,mykam spac. Jutro drugi dzien obzarstwa ;)

Witam sie z samego rana! Kochane marcoweczki! Ja jak zawsze z opoznionym zaplonem [emoji12] Chcialabym Wam zyczyc zdrowych, pogodnych i rodzinnych swiat. By problemy zycia codziennego znalazly swoje pozytywne zakonczenie a kazdy nowy dzien byl wielka przygoda!!! Duuzo milosci, zrozumienia wsrod spoleczenstwa [emoji6] oraz szczesliwego rozwiazania w planowanym terminie!!! Wesolych Swiat [emoji8][emoji319]

Dzień dobry :) my wróciliśmy wczoraj do domu po godz 18... ale rano wyszliśmy z domu :/ na 16 była wigilia u mojej mamy ale nawet tam nie umiałam sobie miejsca znaleźć... mało bardzo zjadłam bo chyba Bartek mi się dziwnie rozpycha. Za to do momentu dostałam ziemniaki i kapustę z grochem i dzisiaj o 7 rano już to robiłam sobie na patelni :) mniam mniam
Zuzka jeszcze śpi, to chyba po emocjach wczorajszych ;) jak wstanie to jedziemy do teściów :/ przed nami 2 godziny w aucie

Witam się z rana :D
Ja już też wstałam ;) myśmy wczoraj wrócili po 21 mój dzisiaj na 6 rano szedł (sttasznie szczesliwy) haha więc musiał się wcześniej położyć
Po mnie ma przyjechać teściowa albo ktoś bo jemy dzisiaj tam obiad jeszcze my wcześniej a T jak dojedzie po pracy :D
Nie lubię tak sama bez niego jeździć !
Wczoraj też dużo nie zjadłam małe porcje już nie daje rady tyle pochłonąć tyle ze za chwile znowu bym cos zjadła :p

P.S mam nadzieję ze wagą u nich kłamie :p bo cos za szybko rosne :D

Mlodamama moze oni jakoś tą wagę podkręcili ;) wiesz, ze teściowie różni potrafią byc hihi
Ja mam obawy jak teściowie zareagują na mój wygląd.... Nie widzieliśmy sie od poczatku października hihi
Zuzka je śniadanie, ja sie ogarniam i spadamy ;)

reklama
Dzień dobry :) wesołych świąt - nadal :)
My wczoraj wróciliśmy do domu o północy. Jednak pasterkę na 22.30 Oli wybrał. A i to ledwie wytrzymał.
Wieczór był miły, prezenty trafione, kolacja mega smaczna. Waga szczęśliwie wczoraj odmówiła ważenia. I dobrze.
Dziś mieliśmy mieć leniwy dzień w domu ale idziemy do mojej mamy bo tam brat z rodziną też przyjadą. Młody nie może się doczekać jak będzie grał z bratankiem w grę biznes planszową co wczoraj dostał.
Teraz nie może się doczekać kiedy tatę po nocce obudzi żeby sprawdzić z nim okulary wirtualne. Mimo że wie że to my te prezenty kupiliśmy to nie ma już żalu. Dziękował nam wszystkim,
Miłego dnia marcóweczki.

Do góry