reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Isia daj znać na koniec jak Ci poszło!
Boziu jaka wczesna godzina!
Za chwilę zbieram się do ciotki na jakas herbatke
Ja w nocy też cos spac nie mogłam budzilam się co chwile :/ później jak wstałam o 4:40 zaś do 6 nie mogłam spać o 7 trzeba było dziewczynki budzić i taka jestem niewyspana cos
Boziu jaka wczesna godzina!
Za chwilę zbieram się do ciotki na jakas herbatke
Ja w nocy też cos spac nie mogłam budzilam się co chwile :/ później jak wstałam o 4:40 zaś do 6 nie mogłam spać o 7 trzeba było dziewczynki budzić i taka jestem niewyspana cos
Ja jutro jade na glukoze,ale zjem lekkie sniadanie tak jak lekarz poradzil. W zyciu bym nie wyrobila na pusty zoladek.
Volka tylko nie zapomnij lekarzowi i w laboratorium powiedzieć, że jadłaś bo zapewne w wynikach wyjdzie ci cukrzyca ciążowa..

Skoro pierwsze pobranie będzie po śniadaniu to już nie będzie adekwatnego wyniku do którego się przyrównuje kolejne dwa wyniki..
Uwierz mi- nie mówię tego złośliwie- ale aż mnie trzęsie jak słyszę, że lekarz pozwolił zjeść śniadanie przed takim badaniem.. Wiele lat wykonywałam takie badania jako analityk w laboratorium i nie raz głowiłyśmy się jak możliwe są takie wyniki u ciężarnych, wielokrotnie powtarzałyśmy badania aż brakowało materiału do badania a na koniec przy odbiorze wyniku ciężarna mówi "ale lekarz mi pozwolił zjeść śniadanie"

sylvi1979
co do cc to zarówno gin jak i szpital, na który się zdecydowałam dają kobiecie wybór, jeżeli poprzedni poród był cc. Gdybym chciała rodzić SN, to w tym szpiitalu musiałabym podpisać oświadczenie, że się na taki poród po cc zgadzam.
uważam, że to jest dobra opcja.
isia, dobrze ze będziesz miała tą glukozę za sobą, ja jeszcze muszę to przetrwać, a będzie ciężko, bo do słodkiego mnie nie ciągnie...
uważam, że to jest dobra opcja.
isia, dobrze ze będziesz miała tą glukozę za sobą, ja jeszcze muszę to przetrwać, a będzie ciężko, bo do słodkiego mnie nie ciągnie...
chrobek
Isia co do porodu cc czy SN się też nie zgodzę, moim zdaniem do cc muszą by wskazania medyczne, a nie swoje widzi misie ( Fanti mnie zlinczuje)
A o karmieniu piersią można by było pisać i pisać. Tak jak już wcześniej napisałam dla mnie niekarmienie z wygody jest niezrozumiałe. To taka droga na skróty.
A tak wogole to dzień dobry. Ja dziś też kiepsko spalam, bo mały w nocy tańczył mi na pęcherzu.
A o karmieniu piersią można by było pisać i pisać. Tak jak już wcześniej napisałam dla mnie niekarmienie z wygody jest niezrozumiałe. To taka droga na skróty.
A tak wogole to dzień dobry. Ja dziś też kiepsko spalam, bo mały w nocy tańczył mi na pęcherzu.
reklama
MłodaMama93
Isia nie wiem
ja tylko 20 minut wytrzymałam 
Mi ostatnio lekarz powiedział ze mam wąskie biodra i nie wypchne dziecka bo sie zablokuje
Wiec nie wiem czy w końcu zrobia mi cc czy każą rodzić a jak sie nie uda to mnie przekroja
Mi ostatnio lekarz powiedział ze mam wąskie biodra i nie wypchne dziecka bo sie zablokuje
Wiec nie wiem czy w końcu zrobia mi cc czy każą rodzić a jak sie nie uda to mnie przekroja