MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja jestem już i taty
mój brat jest strasznie zadowolony ze jego siostra bedzie spała z nim w pokoju 
Kurde...do tego koleżanka mieszka dwa piętra niżej niż mój Tata poprosiła mnie (ze jak już i tak śpię tutaj cały czas) zebym od jutra przychodziła rano (4:50 wychodzi do pracy ) do jej córek i szykowala je do przedszkola i szkoły (jedna ma 3 druga 8) ta starsza to się sama ubiera tylko trzeba ja budzić i gonić do mycia i ubierania a ta mała doprowadza mnie do szewskiej pasji czy jak to się mowi
chodzi na 8 do przedszkola Ale zanim ja zwloke z łóżka nie chce się myć...czesanie to jest masakra a żeby ja ubrać to stalowe nerwy bo jak już ja prowadzę do przedszkola i tam się rozbiera to spoko
Ale nie umiałam jej odmówić bo tak głupio mi było bo właściwie to tylko 3dni bo w środę ma pasowanie więc będę tam zamiast mamy
Hmm nawet nie sprawdzałam tego kalendarza
Kurde...do tego koleżanka mieszka dwa piętra niżej niż mój Tata poprosiła mnie (ze jak już i tak śpię tutaj cały czas) zebym od jutra przychodziła rano (4:50 wychodzi do pracy ) do jej córek i szykowala je do przedszkola i szkoły (jedna ma 3 druga 8) ta starsza to się sama ubiera tylko trzeba ja budzić i gonić do mycia i ubierania a ta mała doprowadza mnie do szewskiej pasji czy jak to się mowi
Hmm nawet nie sprawdzałam tego kalendarza