reklama
Zaliczyłam pierwsze rzyganko, cieszcie sie póki nie macie takich mdłości.
Współczucia
Ja Wam powiem, że u mnie też tak jest, że jak mi niedobrze to wiem, że muszę coś zjeść, wmusić w siebie chociaż to mija po chwili i jest ok. Ale coraz częściej niestety mi niedobrze i w głowie się kręci. Na mojego non stop wrzeszczę i o wszystko mam pretensje
Siwa88
Fanka BB :)
My też planowaliśmy drugie żeby Bartuś miał rodzeństwo i żeby była między nimi mała różnica w latach. Najważniejsze żeby dzidzia urodziła się zdrowa ale ja marzę o córeczce, bo na chwile obecna nie planujemy juz więcej dzieci. Moje przeczucie mówi mi jednak ze to będzie drugi synek :-)
My wynajmujemy mieszkanie bo z teściami wytrzymałam tylko i aż 4 dlugie lata. Dzidzia będzie pewnie spala w naszym pokoju w swoim łóżeczku dopóki będę karmić w nocy, a później do pokoju bartusia.
Ja biorę kwas foliowy i witaminy na pierwszy trymestr ciąży femibion
My wynajmujemy mieszkanie bo z teściami wytrzymałam tylko i aż 4 dlugie lata. Dzidzia będzie pewnie spala w naszym pokoju w swoim łóżeczku dopóki będę karmić w nocy, a później do pokoju bartusia.
Ja biorę kwas foliowy i witaminy na pierwszy trymestr ciąży femibion
D
Deleted member 158337
Gość
Biore tylko kwas foliowy, jeśli chodzi o witaminy to poczekam na wizytę u ginekologa
Dziewczyny współczuje wam mdłości i wymiotów! Całe szczęście tylko raz mnie zemdliło, i od tamtej pory wszystko dobrze. Boli mnie tylko dalej podbrzusze i piersi pobolewają non stop.
Dziewczyny współczuje wam mdłości i wymiotów! Całe szczęście tylko raz mnie zemdliło, i od tamtej pory wszystko dobrze. Boli mnie tylko dalej podbrzusze i piersi pobolewają non stop.
reklama
dzastibasti
Fanka BB :)
Ja już po wizycie jestem - jak narazie wszystko w porządku - serduszko już było widać :-). Pani Ginekolog zrobiła nam pierwsze zdjęcie i założyła kartę ciąży Dostałam też listę badań, które muszę zrobić do 14 tygodnia ciąży. Następna wizyta za 4 tygodnie A termin z USG na 5.03.2016, a z miesiączki na 3.03.