reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Manka ty jesteś w 18 tyg.? Ja poczułam wyraźne ruchy w 19 a to moja druga ciąża więc to pewnie twój synek sobie pływa. Cudowne uczucie co nie?

reklama
Tak 18 :) czuje tak od 2 dni ale na poczatku nie bylam pewna bo myslalam ze to moze jelita albo cos. Ale wczoraj wieczorem jak zasypialam to 3 razy poczulam takie plywanie i to byl juz na pewno maly urwis :p Super uczucie a teraz czekam na kopniaczki ale to jeszcze troche ;)

Witam mamusie :-)

Ja ruchy czuje ale nieregularnie ale fajnie widziec jak sie brzuch rusza :-) I zauwazylam ze podczas cwiczen tez sie kruszynce podoba i sie wierci :-) A ja mam lenia dzis,ogolnie wczoraj spanie mnie łamało i przy ogladaniu tv zasnelo mi sie.W nocy jakies glupoty mi sie snily i jak wstawalam do wc to normalnie bylam mokra jak szczur (spocona) az mi zimno bylo :no: I rano dobudzic sie nie umialam...Eh..

Trzeba cos zrobic ruszyc sie a sie nie chce..

AniaBe gratulacje córeczki :-)
Cocosh Tobie też gratuluję córci i pięknego domku- nie ma jak na swoim:-D
Ja się biorę za sprzątanie, ale tak mi się nie chce....

Cześć

Gratuluję córeczke dziewczyny.

Ja dziś mam najazd teściów, mąż skoczył po zakupy, potem weźmie Hanie na spacer, a ja ogarnę mieszkanie i machne obiad. Dziś pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami, feta i mozzarella.

Cocosh A wczoraj myślałam o tobie. Fajnie że już jesteście na swoim. Marzę o takiej ciszy jak opowiadasz zero sąsiadów zero obcych hałasów itd.
Gratuluję córci ale i utarcia nosa "rodzince". ;)
Manka wreszcie się doczekałas ruchów. I powiem ci że mnie to nie dziwi że to teraz dopiero. Twój synuś upewnił się że jest na polskiej ziemi i jako patriota dał znać dopiero w Polsce!

Muszę się zabrać za sprzątanie. Wczoraj miałam plany ale len mnie opanował. Dziś mąż pizzę robi a ja mam po swojemu ogarnąć wszystko tylko tak ciężko się zabrać. Ale pochwałę sama siebie że wczoraj jedna rzecz zrobiłam- remanent w apteczce. Cały wór wyrzuciłam leków. Tylko od tego miałam zacząć a niestety na tym skończyłam.

Cocosh gratuluję i witaj w nielicznym dziewczynkowym gronie :) na marcowkach chłopcy zdecydowanie wiodą prym i chyba nie ma szans przebić ich w ilości. Przynajmniej będą miały w czym wybierać ;)

reklama
Do góry