reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Aliaolio W moim szpitalu chyba chcieli 1200 za położną. Masakra z takim tekstem zeby tak glosno nie krzyczec, ja rodzilam na inflanckiej to im ladnych pare godzin sie darlam, nikt nic nie powiedzial ;) a tez przychodzily co godzinę, za kazdym razem cos podpowiadaly czy proponowaly cuda na ruszenie rozwarcia.

Volka moze sie pomylili w wyniku? Pewnie posiew bedziesz musiala zrobic

Sarna a to ja myslalam ze na aplikacji takie cuda się dzieją ;) mi tez czesto cos leci ze stracha napędza, ale to tylko śluz

Ja mialam bardziej owlosiony brzuch i w ogole szybciej mi wlosy rosly (teraz tez tak mam) i wyszla baba :sorry:

reklama
Hej mamuski :-) Widze ze ja dzis pierwsza sie melduje,takie uroki szpitala...
Pokrotce nie umialam zasnac,wiecznie tu cos pika,babka obok miala jazdy wiec moze kolo 12 zasnelam.W nocy pobudka bo kolo babki robili,po 4 zas pobudka,kolo 5 mierzyli cisnienie i potem zaraz krew pobrali.Mocz tez juz oddalam wiec jakies badania beda.A teraz sobie tetno skacze,nie wiem jak w nocy bylo.Ale dziwnie sie spi z tymi kabelkami trzeba uwazac az te plastry sie nie odkleja :-) A ja liczylam ze w szpitalu pospie... :eek: No coz...Teraz czekamy na sniadanie nie wiem o ktorej daja pewnie miedzy 7a 8...

Mam pytanie WAm tez czasem poleci jak nie wiem sluz jak np gwaltownie wstaniecie? I brzuch mnie cos pobolewa ale pewnie macica sie rozciaga...

Cień ech no i taki to "odpoczynek" w szpitalach :sorry: w dzien mozesz spac? No ze sluzem jak juz pisalam tez tak mam.

Mala Mi mi lekarz na gardlo pozwolil orofar do ssania i tantum verde do psikania - o tantum mozesz sobie w necie poczytać:tak:

Ja tez juz nie śpię, nie dość ze usnelam grubo po 1 to jeszcze teraz o 7 pobudka, cos ta moja córa trenuje matkę do ponownego niewysypiania się, ech...

reklama
Cień to miałaś ciekawą noc, ale dobrze, że robią jakieś badania- przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Ja położnej nie będę opłacać, bo u mnie w szpitalu są w miarę spoko.
Solenizantkom życzę 100 lat:-)
Muszę się wybrać na jakieś zakupy, bo w lodówce tylko światło zostało:szok:

Do góry