reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Każdy podoba się sobie jak się podoba :) i lubi to co lubi. Nie odchudzam się. Musiałam przejść na dietę, żeby utrzymać wagę. Tyłam od wszystkiego niestety a przy staraniu o dzidzi o okazało się, że wynikało to z tsh 8,5 i ostrej niedoczynności tarczycy.
Mega denerwujące było jak koleżanki wmawiały mi, że moje tycie to wymysł i nikt nie tyje od 2000 kalorii i krytykowały na każdym kroku - a tu benc jednak wynik choroby i w końcu uwierzyły, że można tyć od niczego :p

Fanti nie miałam żadnych badań insuliny. Zapytam o nie jak będę u edno w środę teraz.
O co chodzi z tą insuliną? Podpowiedz coś proszę o co mam pytać.
Przynajmniej Ty jedna mnie rozumiesz jak wkurzające jest tycie od niczego.
Niedawno zauważyłam, że wracają mi też normalne rysy twarzy :). Przytyłam a buzię znów mam zarysowaną a nie napuchnięty balon. :) Przy moich 8,5 tsh to w czerwcu wyglądałam jak księżyc w nowiu :p i ciągle próbowałam coś zrobić żeby mi woda zeszła z ciała bo myślałam, że to od zatrzymywania :)

Bar bra ja też mam ostatnio jakiś fetysz pączkowy. Co prawda żadnego nie zjadałam, ale mam na nie ochotę i codziennie mi się marzy pączek z czekoladą albo cukrem pudrem. Śmieszne bo ja właśnie nigdy za pączkami nie przepadałam i nie jadłam ich nawet w tłusty czwartek :p

Ja przy 167 cm ważę teraz 51 kg. Jak karmiłam małą, to do 42 zeszłam :eek:
Dekoloryzacji nie można robić w ciąży. Zbyt dużo tam chemii, ale ja już plan mam :)
Z zachcianek to ja jem płatki czekoladowe z mlekiem.

Za niedługo będziemy mieć dość jak maluch nam w pęcherz walnie :D

Matko 42 :( biedna. to już wycieńczenie skrajne organizmu. Masz szczęście, że w szpitalu nie skończyłaś. :(

Sorry dziewczyny za te moje duże ilości postów naraz. jak już się zbiorę do pisania to odpisuję na to co akurat czytam a za chwile widzę coś innego. Jak dolecę do końca bez pisania to kończy się tak, że już nic nie piszę bo nie pamiętam co chciałam :)

reklama
U mnie tętno to przed ciążą miałam zawsze ok 90 . Teraz idzie nawet do 120.

Oj ale mnie rozłożyło. Mam zawalone zatoki. .. głowa pęka aż wzięłam paracetamol. . Do tego katar z jednej dziurki w drugiej zapchane. .. gardło boli jak nie wiem ... :(

Do góry