reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam sie i ja .
U mnie noc oki tyle ze nogi bola ale mysle ze to przez to spanie na boku .Nogi sa caly czas ucisniete. Ciekawe jak potoczy sie dzisiejszy dzien .
Poziomka jak u Ciebie ?
Serduszko daj znac czy przespalas spokojnie nocke.

reklama
Hello, wstalam 30 min temu. W nocy dwie pobudki ale o dziwo od razu zasnelam :) teraz zjadłam kawałek babki na sniadanie i mogłabym iść spać dalej :)
Jak tam dziewczyny w szpitalach?
Clodi jak ciśnienie? Volka, Cień co u Was? Serduszko, a u Ciebie wyciszylo się wszystko?
Poziomka co słychać?

Chyba z 5 razy wstawałam na siku w nocy, masakra. Teraz nie mogę zasnąć...
Ciekawe jak tam rodzące...

Isia pisalam wyżej ze jakies koszmary w nocy mi sie snily i rozkopalam cale lozko, spocona tak ze az mokra...mdli mnie cos z rana ale pewnie z głodu i ze stresu jak badania wyjda...
Kilka mega bolesnych skurczy bylo w nocy ale nieregularne. ..
I ogolnie już spac nie moge...

A ja oczywiście położyłam głowę na poduszkę i od razu zaczęłam chrapac jam tylko odłożyłam telefon po napisaniu posta :) M się śmieje, że jak tylko dam głowę na poduszkę to chrapie w momencie i coś w tym jest bo śpię co chwile... teraz też mi się same oczy zamykają :) chyba jeszcze na 20 min się zdrzemne hihi

Poziomka juz pewnie"po";) dziś czekamy na jakiś sygnał jak było itp ;)

Ja o drugiej się obudziłam i spać nie mogłam ,bo tak deszcz nawalal w parapet wrrr nocka słaba u mnie dziś :/

Hej... U mnie nie do konca sie wyciszylo... Cos tam spalam w nocy... Skurczy brak ale bol pozostał...
Juz Was nie będę straszyć napisze od razu jak będę jechac. W sumie jakbym pojechala w nocy pewnie by mnie odeslali albo na patologie wrzucili... Zobaczymy jak dzis dzień będzie wyglądał.

Cocosh zdrowiej!
No nic... Trzeba wstac i jechac na badania z Kuba... A potem do lekarza.

reklama
Do góry