reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dam znac... Narazie leze bo zaczęło mocniej bolec... Musze to skończyć wszystko szykować.... Niewiem czy klasc chłopców....

reklama
Serduszko czyli nie przeszlo po prysznicu a sprawdzalas juz jak bardzo regularne skurcze masz ? :)
Bedziemy trzymac kciuki za Ciebie i za poziomke bo juz pewnie tam sie meczy biedna !
Informuj nas tutaj :)

Kurde Serduszko, skoro zaczęło bolec mocniej, to chyba czas na Ciebie :) aplikacja na tel "pora na bobasa" liczy skurcze ich długość i sprawdza regularność, wystarczy kliknąć ;) polecam

Ja obawiam się że jak już przyjdzie co do czego, to bez aplikacji pogubiłabym się w liczeniu ;P wiecie, ból, stres .. więc sobie ściągnęłam :) jeszcze nie miałam okazji korzystać z niej :-) :)

Ja sciagnelam ta aplikacje i oszukiwalam ja sztucznymi skurczami co 7 sekund no i powiedziala 'prawdopodobnie juz czas' :D
A ja znow jak przyjdzie co do czego to na pewno jej nie uzyje :p

reklama
Do góry