reklama
Sarna, ale Ty juz masz ciąże donoszoną tylko stresujesz sie ze przenosisz i odczuwasz presje czasu ze Ci mama wroci do polski. Psychika.. Na Twoim miejscu skorzytalabym z kilku zestawow cwiczeniowych wrzucanych na forum regularnie przez Cień, to jutro urodzisz! Ja jak tylko "dosiade" pilke zeby przyniesc ulge obciazonemu kregoslupowi to dostaje skurczy.. :/
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Kustronka myslisz ze te ćwiczenia wywolaja porod? ;-)
dzastibasti
Mam teraz gorąca linie na telefonie
Wszystkie ciężarne same są. Za to położne super wszystko pomagają. Mi mąż musiał dowieść pas pooperacyjne i te podpaski bellamama bo jak mi jeszcze w szpitalu wody leciały to cała paczka poszła. To przez położne można podać. Porody rodzinne się odbywają wiec jak się rodzi z mężem to widzi dziecko. A że u mnie tak szybka cesarke to mąż dowiedział się po fakcie.
Mam czas z Wami być na bieżąco
Wszystkie ciężarne same są. Za to położne super wszystko pomagają. Mi mąż musiał dowieść pas pooperacyjne i te podpaski bellamama bo jak mi jeszcze w szpitalu wody leciały to cała paczka poszła. To przez położne można podać. Porody rodzinne się odbywają wiec jak się rodzi z mężem to widzi dziecko. A że u mnie tak szybka cesarke to mąż dowiedział się po fakcie.
Mam czas z Wami być na bieżąco
MłodaMama93
Ja przetarlam wczoraj szyby w sypialni... taki piękny widok na parking! A dzisiaj śnieg pada!
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
reklama