reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar Bra, mnie tak kłuje od jakiegos tygodnia codziennie, regularnie. Tak czasem troche mocniej niz na okres. No ale to koncowka ciazy to wlasciwie wszystkiego sie mozna spodziewac..

reklama
Sarna, ale Ty juz masz ciąże donoszoną tylko stresujesz sie ze przenosisz i odczuwasz presje czasu ze Ci mama wroci do polski. Psychika.. Na Twoim miejscu skorzytalabym z kilku zestawow cwiczeniowych wrzucanych na forum regularnie przez Cień, to jutro urodzisz! Ja jak tylko "dosiade" pilke zeby przyniesc ulge obciazonemu kregoslupowi to dostaje skurczy.. :/

Fanti rozszarpałabym babę..

Isia ja chyba po 2-3 dniach puszczę Hanię do przedszkola bo mi w domu zeświruje. No chyba żeby jakaś epidemia szalała.

Mam teraz gorąca linie na telefonie :)
Wszystkie ciężarne same są. Za to położne super wszystko pomagają. Mi mąż musiał dowieść pas pooperacyjne i te podpaski bellamama bo jak mi jeszcze w szpitalu wody leciały to cała paczka poszła. To przez położne można podać. Porody rodzinne się odbywają wiec jak się rodzi z mężem to widzi dziecko. A że u mnie tak szybka cesarke to mąż dowiedział się po fakcie.

Mam czas z Wami być na bieżąco :)

Ja przetarlam wczoraj szyby w sypialni... taki piękny widok na parking! A dzisiaj śnieg pada! :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam bardzo brudne okna mama miała dziś myć ale ja zakatarzona to nie chciałam wietrzenie więc po weekendzie się to ogarnie
Oj ale mnie kluje masakra jakaś :(

reklama
Do góry