Jeju, jakby mi tak wody teraz odeszły to chyba z tej bezradności kazałabym im wracać do góry, tam skąd przyszły!! Wózka nie ma, łóżeczka nie ma, przyszli rodzice niegotowi. A najlepsze ze moja teściowa, która przyjechała w tamtym tygodniu "pomoc" (narobić głownie zamieszania) przy przeprowadzce to nie mogła sie przestać nadziwić, ze ja mam juz ubranka dla noworodka nakupowane czy jakieś tam pampersy i inne pierdolki.. Bo ze to za wczesnie!
reklama
Agiszonek
Fanka BB :)
Cień. ...nie przejmuj się. Uwierz że nie tylko ty masz takie problemy i pewnie dziewczyny tez sobie puszczają bączki
MłodaMama93
Cień nie krepuj się! Ja lezalam z laska która ofen walila pierdy i to glosne hahahaha
Łóżeczka nie mam nawet w domu...pościeli nie mam nawet wypranej... koszule mam w folii zapakowane nie wyprane ... ręczniki mam w folii nie wyprane... torba właściwie sama nie wiem gdzie jest podpasek nie mam, majtki siateczkowe jedynie Jezu Jezu Jezu szok!
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Łóżeczka nie mam nawet w domu...pościeli nie mam nawet wypranej... koszule mam w folii zapakowane nie wyprane ... ręczniki mam w folii nie wyprane... torba właściwie sama nie wiem gdzie jest podpasek nie mam, majtki siateczkowe jedynie Jezu Jezu Jezu szok!
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Agiszonek
Ja dziś ostatnie rzeczy zamowilam na allegro. A teraz mój zajmuje się składaniem 17 letniego łóżeczka po bratanku i wózka a ja mam polewke bo on nie wie co to gondola a co spacerówka
Pełna mobilizacja na marcowkach Ale spokojnie.
Teraz jak chcecie się mobilizować to najbliższe dwa dni całą sobą i wszystkimi możliwymi kciukami trzymamy za cocosh i jej Michała, żeby nam się koleżanka nie denerwowała za bardzo i przez to nie podzieliła roli alabamki i żeby mężuś spokojnie przeszedł przygotowania jutro i czwartkowa operacje.
Cocosh od jutra oboje z bronkiem trzymamy za was oboje kciuki. Marysia pewnie też za tatusia już trzyma i za Ciebie.
Ale mam ogromną prośbę- dawaj nam znać co jakiś czas czy tu na forum czy choćby jakiś SMS do którejś z nas. Trzymaj się dzielnie kochana byś była dobrym wsparciem dla męża. Buźka.
Teraz jak chcecie się mobilizować to najbliższe dwa dni całą sobą i wszystkimi możliwymi kciukami trzymamy za cocosh i jej Michała, żeby nam się koleżanka nie denerwowała za bardzo i przez to nie podzieliła roli alabamki i żeby mężuś spokojnie przeszedł przygotowania jutro i czwartkowa operacje.
Cocosh od jutra oboje z bronkiem trzymamy za was oboje kciuki. Marysia pewnie też za tatusia już trzyma i za Ciebie.
Ale mam ogromną prośbę- dawaj nam znać co jakiś czas czy tu na forum czy choćby jakiś SMS do którejś z nas. Trzymaj się dzielnie kochana byś była dobrym wsparciem dla męża. Buźka.
CieńWielkiejGóry
Ogladalam sciage do szpitala od koleżanki co urodzila.i nie trzeba podkladow poporodowych tylko można, ubranka tylko na wyjscie dla malucha, i do mycia tez nic bo maja.
reklama
CieńWielkiejGóry
Fanti dokładnie :-)
Mloda leje z tych bakow bo mi glupio tak
Mloda leje z tych bakow bo mi glupio tak