reklama
Isia w 27 tygodniu okazało się!ze jednak są chlopcy . A u mnie dzis zapiekanka makaronowa z mieskiem mielonym . A pod wieczor zrobie chyba sernik na jutro. Ojej Ania a czemu bez dziecka? Mi dzieci dali do piersi pol godziny po cesarce i juz ze mna zostaly.
asieńkakk
Fanka BB :)
Właśnie różne szpitale różne podejście, tego się boję, że zabiorą Małego
Hihi puchnąć
Zuzke też zabrali po porodzie... a urodziłam ją o 7:35... M od razu kazali jechać do domu bo całą noc nie spał a w domu czekały na niego jeszcze dogi...
Obudziłam się po godz 12 i od razu po prysznicu Zuzke dostałam...
Wieczorem zabrali ją na noc i rano o 6 jak wstalam to po nią poszłam a o 16 godz już jechałam do domku
Zuzke też zabrali po porodzie... a urodziłam ją o 7:35... M od razu kazali jechać do domu bo całą noc nie spał a w domu czekały na niego jeszcze dogi...
Obudziłam się po godz 12 i od razu po prysznicu Zuzke dostałam...
Wieczorem zabrali ją na noc i rano o 6 jak wstalam to po nią poszłam a o 16 godz już jechałam do domku
CieńWielkiejGóry
Hmm tylko jak poprzednio byłam w szpitalu to potas miałam w normie, magnezu miałam malo.nie wiem jak malo...jem pomidory, banany. Po południu dostalam taka smieszna tabletke moze potas?
Ja skonczylam sprzatac teraz mój się podpisuje
Jak on skończy to ide pod prysznic i trochę się ogarne
Ja nie myślę o porodzie bo i tak się boje ale nie bólu a tego że to nieznane i nie wiem co i jak co mnie czeka itp próg bólu mam spory przynajmniej tak mi się wydaje po 2 tatuazach plecy i stopa
Jak on skończy to ide pod prysznic i trochę się ogarne
Ja nie myślę o porodzie bo i tak się boje ale nie bólu a tego że to nieznane i nie wiem co i jak co mnie czeka itp próg bólu mam spory przynajmniej tak mi się wydaje po 2 tatuazach plecy i stopa
CieńWielkiejGóry
Mnie nogibola i puchną właśnie
reklama