reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia w 27 tygodniu okazało się!ze jednak są chlopcy :p. A u mnie dzis zapiekanka makaronowa z mieskiem mielonym :). A pod wieczor zrobie chyba sernik na jutro. Ojej Ania a czemu bez dziecka? Mi dzieci dali do piersi pol godziny po cesarce i juz ze mna zostaly.

Hihi puchnąć

Zuzke też zabrali po porodzie... a urodziłam ją o 7:35... M od razu kazali jechać do domu bo całą noc nie spał a w domu czekały na niego jeszcze dogi...
Obudziłam się po godz 12 i od razu po prysznicu Zuzke dostałam...
Wieczorem zabrali ją na noc i rano o 6 jak wstalam to po nią poszłam a o 16 godz już jechałam do domku :)

Hmm tylko jak poprzednio byłam w szpitalu to potas miałam w normie, magnezu miałam malo.nie wiem jak malo...jem pomidory, banany. Po południu dostalam taka smieszna tabletke moze potas?

Ja skonczylam sprzatac teraz mój się podpisuje :p
Jak on skończy to ide pod prysznic i trochę się ogarne :)
Ja nie myślę o porodzie bo i tak się boje ale nie bólu a tego że to nieznane i nie wiem co i jak co mnie czeka itp próg bólu mam spory przynajmniej tak mi się wydaje po 2 tatuazach plecy i stopa :)

Cień, ta tabelka była taka z granulkami w środku?
Właśnie to mnie dziwi najbardziej.... pacjent ma prawo do informacji ale nikt go nie informuje jakie tabletki dostaje...

reklama
Barbra podziwiam... ja bym w życiu nie zdecydowała się na tatuaż, makijaż permanentny ze względu właśnie na ból... bo zrezygnować w połowie już nie można hihi
Dla mnie brwi woskiem to już jest szczyt moich możliwości ;)

Do góry