reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Bolesne skurcze zawsze nalezy konsultowac z lekarzem. Jestes doswiadczona,ale kazda ciaza jest inna i nie ma co porownywac. W zyciu nie wzielabym nic na wlasna reke. Tymvardziej tak silnych lekow jakim jest fenoterol!

reklama
Fenoterol znam bardzo dobrze bo brałam je nawet 8 razy dziennie po jednej tabletce a w poprzednich ciazach tez tak mialam ze skurcze potrafily trwac nawet 6 h i potem ustepowaly i lekarz wiedzial o tym.

Tez mam dzieci w domu i na pomoc tesciowej zadko kiedy moge liczyc,ale jakby cos sie dzialo wiem,ze w razie czego ktos sie zajmie dziecmi. No kurde albo maz z pracy sie zwolni albo kolezanka albo ktokolwiek,nawet w ostatecznosci sasiadka.

Gdyby wtedy skurcze nie przeszly to pojechalambym na IP,ale wiem dokladnie po poprzednich ciazach jak u mnie to dziala,wiem ze tym razem moze byc inaczej dlatego uwaznie sie obserwuje

No ja bym też nie wzięła takiego leku bez skonsultowania z lekarzem . Przed lyknieciem zadzwoniła bym do niego zapytała czy to wziąć jak juz bym nie chciała jechać do szpitala... grunt ,że Ci słonko przeszło i oby nie wydarzyło się nic więcej ;)

Dziewczynki gdyby potem byl problem to zycze Wam aby ten przyszly rok byl lepszy od poprzedniego . Zeby dzidziusie urodzily sie w terminie i bez problemow. Zdrowka i spelnienia marzen :)
I cos specjalnie dla nas cięzarowek

Załączniki

• 1451563124307.jpg
    1451563124307.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Słonko volka ma rację nie masz pewności czy szyjka nie jest skrócona mi w ciągu jednego dnia w szpitalu z 2,5 zeszła na 1 cm :( a każdy skurcz skraca szyjkę z tego powodu jestem od 2 tyg w szpitalu na szczęście wszystko się zwyciężyli i mam krążek a szyjka poszła do góry ale tylko dlatego że lezalam ją bym się bała o ta szyjkę ktoś powinien to sprawdzić moim zdaniem

Do góry