Bolesne skurcze zawsze nalezy konsultowac z lekarzem. Jestes doswiadczona,ale kazda ciaza jest inna i nie ma co porownywac. W zyciu nie wzielabym nic na wlasna reke. Tymvardziej tak silnych lekow jakim jest fenoterol!
reklama
Tez mam dzieci w domu i na pomoc tesciowej zadko kiedy moge liczyc,ale jakby cos sie dzialo wiem,ze w razie czego ktos sie zajmie dziecmi. No kurde albo maz z pracy sie zwolni albo kolezanka albo ktokolwiek,nawet w ostatecznosci sasiadka.
No ja bym też nie wzięła takiego leku bez skonsultowania z lekarzem . Przed lyknieciem zadzwoniła bym do niego zapytała czy to wziąć jak juz bym nie chciała jechać do szpitala... grunt ,że Ci słonko przeszło i oby nie wydarzyło się nic więcej
Lewusek
Fanka BB :)
reklama
Słonko volka ma rację nie masz pewności czy szyjka nie jest skrócona mi w ciągu jednego dnia w szpitalu z 2,5 zeszła na 1 cm a każdy skurcz skraca szyjkę z tego powodu jestem od 2 tyg w szpitalu na szczęście wszystko się zwyciężyli i mam krążek a szyjka poszła do góry ale tylko dlatego że lezalam ją bym się bała o ta szyjkę ktoś powinien to sprawdzić moim zdaniem