reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bolesne skurcze zawsze nalezy konsultowac z lekarzem. Jestes doswiadczona,ale kazda ciaza jest inna i nie ma co porownywac. W zyciu nie wzielabym nic na wlasna reke. Tymvardziej tak silnych lekow jakim jest fenoterol!

reklama
Fenoterol znam bardzo dobrze bo brałam je nawet 8 razy dziennie po jednej tabletce a w poprzednich ciazach tez tak mialam ze skurcze potrafily trwac nawet 6 h i potem ustepowaly i lekarz wiedzial o tym.

Tez mam dzieci w domu i na pomoc tesciowej zadko kiedy moge liczyc,ale jakby cos sie dzialo wiem,ze w razie czego ktos sie zajmie dziecmi. No kurde albo maz z pracy sie zwolni albo kolezanka albo ktokolwiek,nawet w ostatecznosci sasiadka.

Gdyby wtedy skurcze nie przeszly to pojechalambym na IP,ale wiem dokladnie po poprzednich ciazach jak u mnie to dziala,wiem ze tym razem moze byc inaczej dlatego uwaznie sie obserwuje

No ja bym też nie wzięła takiego leku bez skonsultowania z lekarzem . Przed lyknieciem zadzwoniła bym do niego zapytała czy to wziąć jak juz bym nie chciała jechać do szpitala... grunt ,że Ci słonko przeszło i oby nie wydarzyło się nic więcej ;)

Dziewczynki gdyby potem byl problem to zycze Wam aby ten przyszly rok byl lepszy od poprzedniego . Zeby dzidziusie urodzily sie w terminie i bez problemow. Zdrowka i spelnienia marzen :)
I cos specjalnie dla nas cięzarowek

Załączniki

• 1451563124307.jpg
    1451563124307.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Słonko volka ma rację nie masz pewności czy szyjka nie jest skrócona mi w ciągu jednego dnia w szpitalu z 2,5 zeszła na 1 cm :( a każdy skurcz skraca szyjkę z tego powodu jestem od 2 tyg w szpitalu na szczęście wszystko się zwyciężyli i mam krążek a szyjka poszła do góry ale tylko dlatego że lezalam ją bym się bała o ta szyjkę ktoś powinien to sprawdzić moim zdaniem

Do góry