reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Roni grunt ze wszystko ok. Zgutek ja czasem mam taki bol ale mysle ze to normalne. Albo uczucie ze ktos mi polozyl ciezki kamien pod pepkiem I nizej. Ja musze czekac do 1.10 :(

reklama
Kasikp uwazaj na te opryszczki.... Wpierwszej ciazy mialam w pierwszym i drugim trymestrze i przez to ze pojawila.sie w I musialam potem jezdzic z malenstwem na badania sluchu...ale naszczescie jest wszystko ok.... Smarowalam opryszcke czosnkiem bo nic innego nam nie wolno...

niech mnie ktoras dobije... clay dzien cos przemielam w paszczy, bo wtrakcie jedzenia mnie nie mdli. ale przed i minute po juz tak. ryczec mi sie chceeeee :baffled:

Ja staram sie interweniowac jak tylko poczuje opryszczke-wit.B jest na to dobra. Kropelka mi tez mdlosci powrocily za jakie grzechy :(

Cześć wszystkim :-)

Witam wszystkie nowe marcóweczki :-)

Okropny dzień dzisiaj, pogoda jesienna idealna do spania.

Idę sobie zrobić kolację. Naszła mnie ochota na kanapkę z szyneczką :-D

Mnie zgaga piecze po soczkach owocowych takich jak Kubusie. Mimo,że o tym wiem to i tak je pije :-p

Ogólnie żadnych dolegliwości ciążowych nie mam na szczęście :-)

Żgutek, micela, a może to takie ciężkie wzdęcia są? I uciskają na brzuszka? Bo ja często mam wzdęcia i bulgotania i czasem jak mi przelatuje coś przez jelita to aż boli podbrzusze chwilowo. Jelita gorzej pracują w ciąży więc może to tylko to? Z dzidziolami na pewno wszystko ok, dopóki nie ma plamień i krwawień to na pewno wszystko dobrze. Nie martwcie się :)
kobita, nie miałam pojęcia że od opryszczki takie powikłania! dlaczego tak się dzieje? Martwią mnie takie rzeczy bo jak dalej tak będę miała z tym katarem to nie chciałabym żeby miało to jakiś negatywny wpływ na bobasa. Kicham co 3 minuty i smarkam całymi dniami. Zaraz od tej chusteczki nabawię się jakiś liszajów na nosie czy coś...
Krropelka, zamiast jedzenia może coś popijaj cały dzień? Woda z cytryną, soki, herbaty owocowe, rumianek itp? Do tego małe przegryzki i może nie będziesz odczuwać takich mdłości. Współczuję Ci bardzo...
Mam w domu sudafed, myślicie, że mogę używać? :)

Ana pewnie masz racje wzdecia to moja zmora..nie mozesz brac sudafedu bron boze!!!kup sobie *spam* spray do nosa moj szwagier jest farmaceuta I polecil mi to na katar plus inne rzeczy z ten serii

Witam marcowe mamusie te stałe i te nowe :) gratuluję udanych wizyt:) Ja dzis też byłam u gin ale tylko na konsultacji badań prenatalnych i dzidzi nie widziałam ale mam nadzieje, że juz na nastepnej wizycie się znowu zobaczymy :):)W każdym razie usłyszałam, że wszystko jest w porządku iony tak już do końca ciąży :) Dziewczyny czy któraś z Was używała gynazol krem w ciąży???

reklama
Do góry