reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Roni, gratki i nie denerwuj się. Ja dziś jadę po wynika pappa...

Powiem wam, że ja śpię w nocy jak dzicko z jedną pobudką na siusiu. A tak 7 godzin snu. Padam o 23-ciej. Wczoraj rozmawialismy w łóżku z M, a ja co? Usnęłam w trakcie jego wypowiedzi, ha, ha. Ale się nie obraził, w sumie ciekawie mówił;-)

Bolące głowy - dziewczyny współczuję wam bardzo, bo wiem co to migreny i bóle tego typu. Zdrówka życzę.

W czwartek miałam usg i test pappa i wczoraj już były wyniki. Może i były w poniedziałek, ale nie dzwoniłam, bo i tak bym nie odebrała.
Nie denerwuję się. Skoro usg wyszło dobrze, to dlaczego test ma wyjść inaczej.
Dzisiaj do lekarza z wynikami i mam nadzieję, że znów zobaczę maluszka:-)

i ja się witam..

witam nowe koleżanki :) ile to uzbierało się już marcówek?

a ja miałam dziś piękny sen.. mega upojny seks - ale mi bosko było:) tak sie dzieje, jak człowiek na wstrzymaniu :-D

tu, gdzie jestem mocno pada.. spać mi sie chce okrutnie..

trzymam kciuki za wizyty

Ja właśnie jadę odebrać wyniki pappa ale tak jak anulka marcowa, nie martwię się bo jeśli usg wyszło dobrze to nie ma się co przejmować :)
Miłego dnia dziewczyny!
Na bóle głowy nic nie pomogę bo nie miewam migren ani nic podobnego... współczuję tym cierpiącym. .. a macie jeszcze objawy porcelany itp? Chyba powinno nam minąć wszystko powoli co? ;) mi jedynie apetyty różne przychodzą w zależności od dnia :)

reklama
Dzień dobry!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! &&&&&&
No i witam nowe Marcóweczki! :)
Ja dziś jadę do galerii sprawić sobie coś fajnego, należy się za wczorajszą obronę. :p
Jeśli polujecie na coś dla mam w H&M, to zapiszcie się do newslettera, dają -25% na jedną rzecz. Chyba w końcu kupię spodnie, bo już nie wiem, w co mam się ubierać. Powiem Wam, że ten kto wymyślił rajstopy ciążowe, powinien dostać nagrodę Nobla, poważnie. Dawno mi nie było tak wygodnie. A nie mam żadnych luźnych sukienek, ech. :p
Życzę miłego dnia! :)

Do góry