reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Witam Was Kobietki marcóweczki:-)
Dołączam i ja do Was:-)
Mieszkam w Wiedniu, jest któraś może i stąd:-)?
Pozdrawiam Was wszystkie i dobrego dzionka życzę!

reklama
witaj anet:) gratuluję
Zapraszamy rozgość się, dopisz do listy marcóweczek i pisz pisz i pisz :-)
Ale nam się nowe marcóweczki sypią cóż za urodzaj super

Natalio gratuluję piąteczki, jeszcze nie zdążyłam i oczywiście kup sobie prezent z okazji super obrony, należy Ci się i jak :-):happy2:

Witajcie nowe marcóweczki:-) Będzie tłoczno na porodówkach, ha, ha:-)

Ja na odbiór pappa dostałam karteczkę i ktokolwiek może odebrać - oby z karteczką.
Coś się chmurzy za oknem... A było tak ładnie rano...

Witajcie z rana dziewczyny:) u mnie tak wygląda rozruch, że 11 godzina! tracę orientację przez to leżenie... dziękuję wam za miłe powitanie! ostatnią ciązę też całą przeleżałam i ratowało mnie forum na BB i wsparcie innych dziewczyn. czytam o waszych bólach głowy, nie przespanych nocach, wizytach i spóźnieniach do pracy, spacerach... ech... czy któraś też jest leżąca? muszę pokonywać samą siebie, moją psychikę wystawiam na próbę każdego dnia i szukam pokładów siły by to wszystko znieść:) jest dobrze:) na szczęście mam mocny charakter i mimo początkowego braku wsparcia rodziców musiałam iść do przodu. niektórzy zwyczajnie chyba wstydzą się tego że można posiadać więcej niż 2 dzieci:) na szczęście nasze decyzje były przegadane już dawno i to mąż dał mi wsparcie podczas gdy ja ryczałam że nie dam rady:)
Zatem witajcie jeszcze raz, będzie nam tu wesoło:)

Zapisana;-)
Kobietki jak tam w Pl miałyscie te badania na przeziernosc karkową refundowane czy prywatnie? Zastanawiam się nad tym video e 3D dzidziusia... ale raczej w Pl bo tu ceny z kosmosu;-) fajnie byłoby mieć taką pamiątkę:-) ..a Wy jak będziecie a może już robiłyscie to?
Pozdrawiam!

Kartagina bardzo dobrze ze sie zdecydowaliscie :). Zawsze bylam zdania ze jesli warunki finansowe pozwalaja to fajnie jest miec gromadke dzieci :) dasz rade :). Zaraz beda swieta a potem MARZEC :))

Micela dzięki!
warunki mamy całkiem całkiem- chociażby takie że jestem płodna jak królik:) zachce mi się i mam ciążę, hihi:) z terminem róznie, podejrzewam że urodzę w lutym a nie w marcu- chciałabym dopierow lutym bo te moje ciąże jakieś kruche... już 2 Aniołki mamy...

Anet u nas to badanie robią na wizycie, przezierność to pierwsze większe badanie na usg ( u naszego maluszka wyszło ok, miałam tydz temu) a 3D płatne ale nie jest źle z cenami 200-300zl. mój dr ma w gabinecie super usg i z każdego robi mi ujęcie 3D twarzyczki. chodzę prywatnie, więc może dlatego, ale i tak jest przemiły i prowadzi mi już 3 ciążę.

Dzięki Kartagina:-) gratuluję 3 ciąży:-) zdrówka i mimo wszystko dobrego samopoczucia życzę!
...a no tak prywatnie...rozumie.. u nas w szpitalu robią w którym jestem zapisana. miałam też w tamtym tygodniu i wszystko ok:-D Gin tez ma dobry sprzęt ale mimo to trzeba się zgłosić do szpitala a później jeszcze na to usg organów czy jak to się nazywa;-) kasa chorych oczywiście płaci:-)
Jutro mam wizytę u gin także jeszcze jej popytam jak z tym 3D:-)

Witam wszystkie mamusie marcowe :-)

Późno do Was dołączam, mimo że podczytuje praktycznie od samego początku powstania wątku marcowego.

Trochę o mnie na innych wątkach.
Mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do siebie?

miłego dnia wszystkim :-)

reklama
Do góry